Aavi

Lisätty sivulle: 2015-09-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Aavi
7.10.2015 Aavi muutti omaan kotiin Helsinkiin kahden tyttökissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 6/2015.

18.9.2015 Tytöistä on uusia kuvia. Käy katsomassa!

7.9.2015 Aavi, Hilla ja Nooni loukutettiin elokuussa Lopelta ja ne ovat nyt kotihoidossa Keravalla.

Aavi oli elänyt elämänsä ensimmäiset kuukaudet ilman ihmiskontaktia, ja tuumasikin aluksi, että minähän vain sähisen tuommoisille otuksille! Silti kiltti tyttö antoi suorittaa hoitotoimenpiteet pesusta alkaen nätisti ja pikkuhiljaa yhteinen sävel alkoi löytyä.

Aavi on vieläkin tytöistä varautunein ihmisen suhteen ja katselee aluksi uusia asioita vähän kauempaa, mutta on toisaalta kovin utelias pikkuneiti ja tykkää tutkia ympäristöään. Tutulle hoitajalle käynnistyy kehräysmoottorikin, ja helpoin tie person Aavin sydämeen kulkee ruuan ja herkkujen – erityisesti kuivatun ankan – kautta. Siskojaan itsenäisempi Aavi pitää leikkimisestä, mutta liian rajut painileikit eivät ole sen mieleen.

Aavi etsii rauhallista aikuiskotia, jossa sille olisi kaveriksi kiltti tyttökissa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.