Aava

Lisätty sivulle: 2007-04-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Aava
5/2007 Aava muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

30.5.2007 Hei! Pienen allergiani takia oli vähällä, että olisin joutunut luopumaan Aavasta. Onneksi ihoni kutina on vähentynyt ja melkein loppunut kokonaan, koska ihoni on varmaan alkanut sietää kissaa ja olen myöskin alkanut siivota asuntoa 2 kertaa viikossa, joten Aava sitten saikin jäädä luoksemme.

Aava syö todella hyvin ja tykkää kiivetä ikkunoihin tarkkailemaan ulkomaailman tilannetta. Onneksi meillä on kahdessa ikkunassa hyttysverkot niin ei Aava pääse karkuun. Sohvaan on välillä teroteltu kynsiä, mutta yritämme kärsivällisesti opettaa kissalle, että raapimapuu on ainoa paikka, jota voi kynsiä. Aava on välillä vähän nirsoillut uusien raksujen suhteen, mutta kun olemme sekoittaneet tuttua raksua ja uutta raksua sekaisin niin Aava on alkanut syödä jo niitä uusiakin. Kissa on tuonut paljon iloa meidän kiireiseen elämään ja lievittänyt meidän stressiä. Aina kun tulen koulusta tai töistä Aava on aina ovella tervehtimässä, mikä on todella mukavaa raskaan päivän jälkeen.

Terveisin, Hannele

***

Naaras, noin 4,5kk (toukokuun 2007 alussa)

Junior, Santeri, Aava ja Sandra ovat aluperin kotoisin Haapsalusta ja tällä hetkellä kotihoidossa Vantaalla.

Aava on oikein reipas ja kaunis nuori kissatyttö, tykkää muiden kissojen seurasta ja nauttii rapsutuksista ja leikkimisestä. Ihan kuten nuoren kissaneidin pitääkin:) Aava on jo saanut myös tehosterokotusksen, joten seuraava rokotus on vasta vuoden kuluttua.