Aatos

Lisätty sivulle: 2012-11-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Aatos
7.12.2012 Aatos sai kodin Keravalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.1.2013 Aatoksen matka tänne Keravalle sujui oikein hyvin oli autossa koko matkan ihan hiljaa olin vähän huolissani onko kissa kunnossa! Mutta ei ollut mitään hätää ensin käytiin vessassa ja sitten syötiin ja tutkittiin paikkoja hetken verran sitten Aatos totesi että nyt on leikin aika!

Aatos on todella sosiaalinen on aina siellä missä mekin tänään on ollut todella villi päivä hauskaa on riittänyt ihan vain lakanoiden vaihtamisesta. Sauna on mukava paikka lekotella nyt uskaltaa jo ylimmälle lauteelle nukkumaan päivä kerrallaan Aatoksesta on tullut rohkeampi.

Aatoksella on paljon leluja mutta rakkain on musta pieni hiiri jolta piti jo häntä katkaista kun oli niin kulunut metsästyspuuhissa! Olemme punninneet Aatosta joka viikko ja painoa on kertynyt noin 100g viikossa onkohan se liikaa??paino on nyt 3.8 kg Emme valitettavasti tajunneet punnita silloin kun Aatos tuli meille kaikki ruoka maistuu niin hyvältä.

Kesti muutaman päivän Aatoksen tajuta ettei sitä ruokaa tarvitse heti ahnehtia vaan se pysyy siinä kupissa. Kyllä Aatos on hyvin oppinut asioita pari päivää meni kun tajusi ettei tiskipöydälle hypätä kun ruokaa laitetaan.

Nyt odottaa kauniisti tuolilla tai lattialla ruokaansa. Telkkari on Aatoksen mielestä kova juttu sitä vois tuijotella vaikka kuinka pitkään. Mietimme että mistähän Aatoksen nimi mahtaa juontua onko jokin tarina siihen ja milloin Aatos tuli tarhalle??

Kaikki menee todella hyvin ja olemme Aatoksesta hyvin onnellisia se oli rakkautta ensisilmäyksellä!

***

Urospentu, noin 10kk

8.11.2012 Aatos on perinteinen nuorimies, joka kaipaa kovasti omaa kotia. Aatos on nuori, alle vuoden vanha pojankoltiainen. Aatos on hyvin sosiaalinen, ihmisrakas ja se tulee toimeen hienosti muiden kissojen kanssa. Aatos pitää hyvin paljon myös koirien seurasta. Aatos on tottunut tarhalla myös lapsiin, ja se varmaan sopeutuu monenlaiseen kotiin oitis. Valgan kylän koulun lapset ovat Aatoksen koulunpihasta löytäneet, ja pitäneet huolta pienestä pojasta. Lapset olivat yrittäneet löytää Aatoksen kodin, muttei kukaan kaivannut sitä, ja lapset toimittivat tämän ystävällisen ja hyvätapaisen nuoren kollin tarhalle uutta kotia etsimään. Aatos kastroidaan ennen uuteen kotiin lähtöä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle