Aatami

Lisätty sivulle: 2009-01-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Aatami
25.10.2012 Aatami sai jäädä omaan kotiinsa.

***

Leikattu uros, noin 5v. (elokuussa 2012), pääkaupunkiseudulla

25.10.2012 Aatamin omistaja sai asiat järjestymään niin, että Aatami saakin jäädä ikiomaan kotiinsa.

9.8.2012 Aatami viihtyisi varmasti mainiosti lapsiperheessä ainoanakin lemmikkinä ihmisystävällisen luonteensa ansiosta. Omistaja joutuu haikein sydämin luopumaan Aatamista elämäntilanteen muutoksen takia.

Kodinvaihtajan kulukorvaus 60€

Omistaja kertoo “Aatami on niin seuran kipeä, että ei se oikein meinaa viihtyä täälä minun kanssa kun olen vielä paljon poissa kotoa. Aatami tykkää telmiä lasten ja vieraitten ihmisten kanssa. Kaverit ne aina ihmettelee tuota sälliä, että miten voi olla noin sosiaalinen kissa! :) Aina pitää tulla kerjää rapsutuksia ja muutenki hengailemaan sohvalle :)

Ihanne tilanne olis jos aatami pääsis perheeseen tai jonkun pariskunnan luokse. Joitakin koiria sietää, mutta toisista kissoista en osaa sanoa.”

***

18.2.2010 Aatami muutti omaan kotiin Järvenpäähän.

***

Kuulumisia kodista:

22.2.2010 Aatamilla menee tosi kivasti. On kotiutunut oikein mukavasti uuteen kotiin ja tuntuisi viihtyvän täälä oikein kivasti. Hirveesti aatamilla tuntuis olevan asiaa. Kovin on myös huomion kipeä ja vaatiikin paljon rapsutuksia :) Ruoka on alkanut maistumaan oikein hyvin. Vähän tuntuis kranttu olevan noista märkä sapuskoista, mutta nyt on se oikea merkkikin löytynyt niin maistuu sekin.

***

Leikattu uros, noin 2,5v talvella 09/10

1/2010 Aatami tarvitsee uuden kodin itsestään riippumattomista syistä.

***

10.2.2009 Aatami muutti toisen kissan kaveriksi Espooseen.

***

Leikattu uros, noin 1,5v talvella 08/09

16.1.2009 Aatami on komea kolli, joka on varmaankin joskus ollut kotikissa, mutta kun se kasvoi pentuiästä ohi niin se oli jätetty bussipysäkille. Aatami oli joutunut viettämään bussipysäkillä ainakin pari viikkoa, sillä ihmiset olivat vieneet sille ruokaa ja ruokakupin pussipysäkille. Aatami on varsin rauhallinen, ystävällinen ja sosiaalinen kolli joka on tällä hetkellä hoitopaikassa jossa on kaksi muutakin kissaa.

KULUKORVAUS leikatustakissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FiV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.