Aasa

Lisätty sivulle: 2012-12-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Aasa
27.1.2013 Aasa sai kodin siskonsa Aavan kanssa Klaukkalasta.

***

Naaraspentu, noin 2kk (joulukuussa 2012)

19.12.2012 Aasa ja Aave ovat 2 pientä hurmavaa tyttökissanpentu-kaksosta vailla huolehtivaa, pysyvää, sydämmellistä loppuelämän sisäkissankotia. Nämä kaksi suloista pörröpehmopalloa ovat valmiita tassuttelemaan kohti omaa rakastavaa kotia tammikuussa. Molemmilla on kaunis silkkiturkki. Kissalapset ovat ruokittu hyvin laadukkalla eläinkaupan ruolla, ovat saaneet asianmukaisen matolääkityksen ja ovat 100% sisäsiistejä molemmat.

AAVE kultapieni on kiltti ja hellä, sekä hänellä on upea maitoposki ja valkoiset viikset. Ja yksi musta varvas! Sisar AASALLA on klassisen kaunis musta silkkiturkki valkoisilla varvassukilla. Seuralliset ja ihanat vauvat. Kissavauvojen emonsa (pitkäkarvainen angoramix töpöhäntäpupu) vielä imettää niitä. Se on todella hyvä kisujen tulevaisuutta ajatellen- saavat emonmaidosta suojaa kasvaa tasapainoisiksi kisuiksi. Yhdessä he aina leikkivät, syövät, nukkuvat ja tutkivat uusia asioita. Ilo olisi niin kisuvauvoille kuin hoitomammallekin, jos saisivat yhteisen kodin, saisivat yhdessä varttua isoiksi. Seuralliset kissavauvat, haluavat olla ihmisen lähellä. Etsitään kissalapsille yhteistä turvallista rakastavaa kotia loppuelämäksi.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.