Aapo

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.4.2022 Aapo sai oman kodin Espoosta.

2.5.2022 Kuulumisia Aapon uudesta kodista, josta myös viimeinen kuva on:

“Päätin näin viikon jälkeen päivittää hieman kuulumisia Aaposta. Aapo on voinut tosi hyvin ja kotiutunut mainiosti meille. Alusta asti on ollut melko rohkea tutkimaan ympäristöään ja monet paikat jo tullut tutuksi ja lempi nukkumapaikat myös löytyneet :) laatikolla käynti on toiminut alusta asti täydellisesti, ruoka on maistunut myös hyvin. Lääkkeen antaminen on mennyt todella helposti ja koko viikon aikana Aapolla on tullut vain yksi kerta kun tuli astmakohtaus.

Lapsista Aapo on tykännyt paljon, puskee ja hakee runsaasti huomiota, on innostunut leikkimään noutamalla leluja. Yleisesti on mennyt kaikki todella hyvin!”

****

Aapo palaa sivuille itsestään riippumattomista syistä. Jos olet jo laittanut aiemmin Aaposta hakemuksen ja olet edelleen kiinnostunut Aaposta, pyydämme huomioimaan ilmoitukseen lisätyt vaatimukset Aapon uudelle kodille. Jos olet edelleen valmis antamaan Aapolle kodin, pyydämme laittamaan uuden hakemuksen.

****

Aapo on arviolta n. 3-4-vuotias erittäin seurallinen, hyvin kiltti ja kaunis punaturkkinen poika. Aapolla on todettu astma, joka todennäköisesti vaatii loppuelämän hoitoa ja uudella kodilla tulee olla kokemusta kissoista sekä joko kokemusta astmakissan hoidosta tai halua opetella sitä, jotta Aapo saa nauttia parhaasta mahdollisesta loppuelämästä.

26.3.2022

Aapon tullessa kotihoitoon hän oli kovin stressaantunut. Aapo oli lyhyen elämänsä aikana ehtinyt kokemaan jo paljon ja alkuun se näkyi hänen käytöksessään. Mutta ei mennyt kovinkaan pitkään, kun Aaposta kuoriutui aivan ihana kissa. Stressi ja pelko olivat poissa ja tilalle tuli luottamus ja turvallisuus ja Aapo alkoi nauttimaan hyvästä elämästä. Aapo on rauhallinen eikä suutu oikein mistään. Häntä saa ja pitää helliä sekä lelliä, myös sylissä viihtyy hyvin. Aapo viihtyy siellä missä ihmiset ovat, mitä enemmän sen parempi, on monta rapsuttajaa. Jokainen Aapon tavannut on ihastunut häneen ja jopa lääkäri olisi halunnut ottaa pojan itselleen. Koska Aapo on niin sosiaalinen, etsimme hänelle kotia, jossa on useampi kuin yksi henkilö seuraksi ja jossa Aapon ei tarvitse olla pitkiä aikoja yksin kotona.

Aapon tapa jutella on enemmän pirinää ja kurnutusta kuin naukumista, sitä onkin ihana kuunnella, hän on kovin puhelias persoona. Hän on taitava leikkimään; hyppien ja kiemurrellen nappailee ilmasta höyheniä, kun niitä hänelle pudotellaan. Aapo mennä rymistää kulkusen perässä ja jahtaa ikkunoissa olevien kristallien tuomia värejä ympäri asuntoa. Myös kissanminttu on kovin mieleinen.

Yöt Aapo nukkuu nätisti, viihtyy jalkopäässä tai vatsan/ jalkojen päällä. Ruokahalu on hyvä, herkkuja on esim. katkaravut ja keitetty sei. Kun Aapo kaipaa omaa rauhaa, hän kaivautuu peiton alle.

Aapolla on todettu astma. Astma ei yskitä usein mutta kohtauksen tullessa yskii useita kertoja peräkkäin. Kotihoidossa on vähitellen tutustuttu astmamaskiin. Tämä kaunis tabbykuvioinen silkinpehmeä hurmuri taatusti tulee palkitsemaan uuden rakastavan perheen, joka on halukas jatkamaan maskin opettelua ja lääkkeen antamista. Aapon tulee olla perheen ainokainen lemmikki ja hän ei sovi ihan pienten lasten perheeseen.

Summary in English

Aapo returns to our website and continues to look for a home without any fault of his own. If you have already sent us an application for Aapo and are still interested in him, please notice the new requirements added below. If you are still willing to give Aapo his forever home, please send us a new application.

****

Aapo is a 3-4 years old very sociable, kind and beautiful red coated male cat.

26.3.2022

When Aapo came to his current foster home, he was very stressed out. But it did not take long for him to become the lovely cat that he is. He is calm and likes to be pampered. Aapo loves people and the ones that he has met, have fallen in love with him. Because Aapo is so sociable, we are looking for a home where there is more than one person to give him love and also a home where he does not have to be on his own for long period of times.

He is a talkative cat and a skillful player with feathers and different toys. At nights Aapo sleeps on the bed and he also likes sleeping under the duvet. He is not a picky eater and he loves prawns and saithe, as a treat.

Aapo has asthma, that might follow him for the rest of his life. He does not cough that often, but when he does, it happens several times in a row. The foster home has started to get Aapo accustomed to asthma mask. Aapo´s new home must have experience in cats and either treating a cat with an asthma mask or must really be willing to learn how to do it, so that Aapo can enjoy the best possible life that he deserves. This beautiful red tabby coated silky soft cat will definitely reward the loving family, that is willing to continue the mask training and medications. Aapo is looking for a home as an only cat and he is not suitable with small children.