Aamutuuli

Lisätty sivulle: 2011-01-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Aamutuuli
13.2.2011 Aamutuuli sai siskonsa Aamutähden kanssa yhteisen kodin Turusta.

***

Kuulumisia kodista:

16.3.2011 Aamutähti on nykyään reipas kissatyttö.

***

Naaraspentu, noin 4kk

4.1.2011 Aamutuuli – yönmusta tyttökissapentu. Yönmusta kiiltäväturkkinen 4kk tyttönen, kiva eläväinen nappisilmä.Etsinnässä on loppuelämän koti, jossa olisi kissakokemusta, kärsivällisyyttä ja aikaa kasvattaa itselleen mukava perheenjäsen. Olisi aivan ihanaa, jos saisi yhteisen kodin jonkun sisaruksen kanssa.

Kissanpennut ovat huolella madotettuja (5x), saanut kaikki rokotteet ja sirutettuja

Keräyskohteet sivuilta:
Saimme oheisen avunpyynnön ja pyrimme auttamaan resurssiemme mukaan kissojen hoitokuluissa. Kissat ovat olleet erään miehen pihassa, kyyhötelleet auton alla ja mies oli uhannut tappaa katraan lapiolla, mistä poppoon nimi sai alkunsa.

“Sain eilen myös emon kiinni, ressukka oli todella nälkiintynyt ja tärisi vaikka eilen ei ollut vielä kovin kurja sää. Onneksi nyt on kaikki suojassa, eikä kukaan saa tappaa niitä.

Ihmiset kertoivat eilen kuin kävin hakemassa äitikisua, että tämä autonomistaja-mies onkin väkivaltainen,niin ihmisille kuin eläimille, ettei se olisi ollut hänelle ensimmainen tapaus. Eli nyt on 2
pikkumustaa,yksi ns.venäjänsininen ja yksi beigearuskearaidallinen ja tiikeriemo, itse vasta alle 1v. vauva ,kaikki eläinklinikalla.

Tämä hoitopaikka mihin ne pääsisi ei voi ottaa niitä vastaan ilman rokotuksia,koska siellä on Teholta tullut kissoja, tauteja.Tämä pentuporukka on täysin terve, olisi kauhea riskeerata niiden terveyden kanssa. Eli tämä vie aikaa, mutta el.lääkäri laskutta, joka ikinä päivästä.Toinen hoitokoti ilmestyi myös mutta sinne täyttyy ostaa hiekat+ruuat, lisäksi täytyy mummolle(75v, mutta onneksi pirteä rouva) maksaa sähköt,kun tämä huone mitä hän tarjosi pennuille on kylmä,eikä ole keskus eikä muuta lämmittystä.Sähköpatterilla saisi sen normaaliksi.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.