Aamusavu

Lisätty sivulle: 2010-12-31

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Aamusavu
13.2.2011 Aamusavu sai yhteisen kodin veljensä Aamukahvin kanssa Helsingistä.

***

Urospentu, noin 4kk

31.12.2010 Aamusavu – venäjän sininen poika kissa Virossa. Vielä pieni sähikäinen, mutta todella vauhdikas ja leikkisä erittäin kaunis 4kk pikkupoika. Olisi ihana jos joku hyvä ihminen adoptoisi pikkuisen joko Aamutähden tai Aamukahvin kanssa, sillä hän on kovin kiintynyt sisaruksiin ja huutelee yksin jäädessään. Ei ainakaan toistaiseksi perheeseen jossa on pieniä lapsia eikä kotiin missä odottaan heti valmis sylivauvaa. Etsinnässä on loppuelämän koti, missä olisi kissakokemusta, kärsivällisyyttä ja aikaa kasvattaa itselleen
mukava perheenjäsen.

Kissanpennut ovat huolella madotettuja (5x), saanut kaikki rokotteet ja
sirutettuja.

Keräyskohteet sivuilta:
Saimme oheisen avunpyynnön ja pyrimme auttamaan resurssiemme mukaan kissojen hoitokuluissa. Kissat ovat olleet erään miehen pihassa, kyyhötelleet auton alla ja mies oli uhannut tappaa katraan lapiolla, mistä poppoon nimi sai alkunsa.

“Sain eilen myös emon kiinni, ressukka oli todella nälkiintynyt ja tärisi vaikka eilen ei ollut vielä kovin kurja sää. Onneksi nyt on kaikki suojassa, eikä kukaan saa tappaa niitä.

Ihmiset kertoivat eilen kuin kävin hakemassa äitikisua,että tämä
autonomistaja-mies onkin väkivaltainen,niin ihmisille kuin eläimille,
ettei se olisi ollut hänelle ensimmainen tapaus.Eli nyt on 2
pikkumustaa,yksi ns.venäjänsininen ja yksi beigearuskearaidallinen ja
tiikeriemo, itse vasta alle 1v. vauva ,kaikki eläinklinikalla.

Tämä hoitopaikka mihin ne pääsisi ei voi ottaa niitä vastaan ilman rokotuksia,koska siellä on Teholta tullut kissoja, tauteja.Tämä pentuporukka on täysin terve, olisi kauhea riskeerata niiden terveyden kanssa. Eli tämä vie aikaa, mutta el.lääkäri laskutta, joka ikinä päivästä.Toinen hoitokoti ilmestyi myös mutta sinne täyttyy ostaa hiekat+ruuat, lisäksi täytyy mummolle(75v, mutta onneksi pirteä rouva) maksaa sähköt,kun tämä huone mitä hän tarjosi pennuille on kylmä,eikä ole keskus eikä muuta lämmittystä.Sähköpatterilla saisi sen normaaliksi.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.