Aamukahvi

Lisätty sivulle: 2011-01-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Aamukahvi
13.2.2011 Aamukahvi sai veljensä Aamusavun kanssa yhteisen kodin Helsingistä.

***

Urospentu, noin 4kk

4.1.2011 Aamukahvi – pikimusta poikapentu Virossa. Pieni poika, reipas yönmusta silkkiturkki- 4kk utelias ritari, leikkii paljon ja ruokahalu on erinomainen. Hän on sellainen kaveri kenet saa lahjoa ruualla:) Aamukahvillekin olisi kiva löytää kaveri saman pesuen pennuista, ne ovat kaikki kiintyneitä toisiinsa ja tulevat erinomaisesti keskenään toimeen. Ei ainakaan toistaiseksi perheeseen jossa on ihan pieniä lapsia eikä kotiin missä odottaan heti valmis sylivauvaa. Etsinnässä on loppuelämän koti,missä olisi kissakokemusta, kärsivällisyyttä ja aikaa kasvattaa itselleen mukava perheenjäsen.

Kissanpennut ovat huolella madotettuja (5x), saanut kaikki rokotteet ja
sirutettuja

Keräyskohteet sivuilta:
Saimme oheisen avunpyynnön ja pyrimme auttamaan resurssiemme mukaan kissojen hoitokuluissa. Kissat ovat olleet erään miehen pihassa, kyyhötelleet auton alla ja mies oli uhannut tappaa katraan lapiolla, mistä poppoon nimi sai alkunsa.

“Sain eilen myös emon kiinni, ressukka oli todella nälkiintynyt ja tärisi vaikka eilen ei ollut vielä kovin kurja sää. Onneksi nyt on kaikki suojassa, eikä kukaan saa tappaa niitä.

Ihmiset kertoivat eilen kuin kävin hakemassa äitikisua,että tämä
autonomistaja-mies onkin väkivaltainen,niin ihmisille kuin eläimille,
ettei se olisi ollut hänelle ensimmainen tapaus.Eli nyt on 2
pikkumustaa,yksi ns.venäjänsininen ja yksi beigearuskearaidallinen ja
tiikeriemo, itse vasta alle 1v. vauva ,kaikki eläinklinikalla.

Tämä hoitopaikka mihin ne pääsisi ei voi ottaa niitä vastaan ilman rokotuksia,koska siellä on Teholta tullut kissoja, tauteja.Tämä pentuporukka on täysin terve, olisi kauhea riskeerata niiden terveyden kanssa. Eli tämä vie aikaa, mutta el.lääkäri laskutta, joka ikinä päivästä.Toinen hoitokoti ilmestyi myös mutta sinne täyttyy ostaa hiekat+ruuat, lisäksi täytyy mummolle(75v, mutta onneksi pirteä rouva) maksaa sähköt,kun tämä huone mitä hän tarjosi pennuille on kylmä,eikä ole keskus eikä muuta lämmittystä.Sähköpatterilla saisi sen normaaliksi.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.