Aamu Aurinko

Lisätty sivulle: 2010-12-31

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Aamu Aurinko
12.3.2012 Aamu Aurinko emokissa sai kodin Turusta, jossa odottivat omat “kakrut” Aamutuuli ja Aamutähti, jotka saivat kodin jo vuosi sitten.

***

Leikattu naaras

16.1.2012 Aamu-Aurinko odottaa edelleen sitä ikiomaa kotia.

31.12.2010 Aamu Aurinko – nuori äitikissa Virossa.Nuori ja itsekin vielä lapsellinen rauhallinen ja kiltti alle 1v mamma. Pitänyt erinomaisesti huolta Aamu- pennuista. On leikattu,rokotettu,huolella madotettu ja sirutettu.

Keräyskohteet sivuilta: Saimme oheisen avunpyynnön ja pyrimme auttamaan resurssiemme mukaan kissojen hoitokuluissa. Kissat ovat olleet erään miehen pihassa, kyyhötelleet auton alla ja mies oli uhannut tappaa katraan lapiolla, mistä poppoon nimi sai alkunsa.

“Sain eilen myös emon kiinni, ressukka oli todella nälkiintynyt ja tärisi vaikka eilen ei ollut vielä kovin kurja sää. Onneksi nyt on kaikki suojassa, eikä kukaan saa tappaa niitä.

Ihmiset kertoivat eilen kuin kävin hakemassa äitikisua,että tämä
autonomistaja-mies onkin väkivaltainen,niin ihmisille kuin eläimille,
ettei se olisi ollut hänelle ensimmainen tapaus.Eli nyt on 2
pikkumustaa,yksi ns.venäjänsininen ja yksi beigearuskearaidallinen ja
tiikeriemo, itse vasta alle 1v. vauva ,kaikki eläinklinikalla.

Tämä hoitopaikka mihin ne pääsisi ei voi ottaa niitä vastaan ilman rokotuksia,koska siellä on Teholta tullut kissoja, tauteja.Tämä pentuporukka on täysin terve, olisi kauhea riskeerata niiden terveyden kanssa. Eli tämä vie aikaa, mutta el.lääkäri laskutta, joka ikinä päivästä.Toinen hoitokoti ilmestyi myös mutta sinne täyttyy ostaa hiekat+ruuat, lisäksi täytyy mummolle(75v, mutta onneksi pirteä rouva) maksaa sähköt,kun tämä huone mitä hän tarjosi pennuille on kylmä,eikä ole keskus eikä muuta lämmittystä.Sähköpatterilla saisi sen normaaliksi.”

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.