Aamu

Lisätty sivulle: 2010-06-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Aamu
10.1.2011 Aamu muutti omaan kotiin Turkuun

***

Leikattu naaras, noin 1,5 v (syksyllä 2010)

11.11.2010 Lisätty pari uutta kuvaa.

13.10.2010 Aamu on joutunut elämään näkäisenä kadulla, joten se on oppinut varsin ovelaksi. Muutaman uuden kuvan lisäksi Aamun kotihoitaja Larissa innostui kertomaan Aamusta lisääkin tarinaa (tekstin käänsi virolainen henkilö, joten siitä johtuen kieliasu on ehkä hieman hassu).

Aamu on kaunis, fiksu ja ovela. Se ei jää hätään missään tapauksessa.. Larissa kirjotti jopa, että se on varas ja se keksii aina uusia keinoa varastaa jotain. Larissa paistoi pihviä, jätti ne pannulle kannen alle hautumaan. Ja se oli toki painava pannu sekä kansi. Itse meni kauppaan. Takasin tullessa oli pannu lattialla ja kaikki pihvit hävinneet. Laukku jäi lattialle, siellä oli myös maito, mutta pari minuttia myöhemmin enää ei ollutkaan. Tyhjä paketti löytyi sohvan alta-siinä oli purettu iso reikä ja se oli tyhjä. Kuka sen teki-tietysti Aamu. Mutta AAMU on niin rakastava ja niin kaunis (aivan kuin musta pantteri)- se saa kaiken tekemänsä anteeksi. Aamun tekemistä saa hyötyä koko kissalauma. Se kissalauma on iso ja aina valmis syömään:)

12.10.2010 Lisätty muutama kuva upealle Aamulle!

6.10.2010 Kotihoitaja välitti viestiä, että Aamu on erittäin ihana kisuli, rakastava ja ystävällinen ja tykkää koirista. Se myös on ovela varas-heti nappaa laukusta ruuoan ja vetää sängyn alle piiloon. Kerran se varasti tuoreen kanan eikä helposti luovuttanut sitä:)

10.8.2010 Lisätty uusi kuva Aamulle.

27.6.2010 Nuori, noin vuoden ikäinen emo Aamu ja sen pennut Aamu-Namu ja Aamu-Nemo on löydetty hylätyn mielisairaalan alueelta. Ne odottavat nyt omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Kissaemo oli onneksi selvästi ollut kotikissa, joten koko pesue saatiin otettua yhdessä kotihoitoon. Kotihoitajan mukaan sekä emo että pennut ovat ystävällisiä ja ihmistä rakastavia kotikissoja.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.