Aalto-Aatu

Lisätty sivulle: 2011-03-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Aalto-Aatu
25.4.2012 Aalto-Aatu ja Aalto-Aaro tassuttelivat kotihoitajan sydämeen ja Hämeenlinnan hoitopaikasta tuli se ikioma koti.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.3.2015 Aatu lähettää terveisiä kaikille! Aatu on oikein ihana, todella kultainen kurisijakissa. Aatu rakastaa leikkejä ja tekee mielellään temppuja herkkuja vastaan. Aatu jaksaa leikkiä vetoleikkejä huiskien kanssa ja saatuaan saaliin, juoksee se äkkiä toiseen huoneeseen huiska suussaan ja ylpeänä saavutuksestaan! Aaron kanssa ollaan edelleen parasta kaveria ja yhteiset painit ja läheiset päikkärit kuuluvat jokapäiväiseen elämään.

29.10.2012 Aalto-Aatu osallistui Vuoden Rescue 2012 -kilpailuun. Tarinat voi lukea täältä.

***

Leikattu uros, noin 1,5v.(syksyllä 2011), kotihoidossa Hämeenlinnassa

Aalto-Aatu ja Aalto-Aaro kaipaavat yhteistä kotia, jossa niiden kanssa jaksetaan leikkiä ja ne saavat paljon rapsutuksia ja silityksiä!

14.11.2011: Aikaisemman silmäoperaation vuoksi jälkitarkastuksessa käynyt Aatu sai terveen paperit – pojan silmä on siis parantunut oikein hyvin!

7.11.2011: Terveisiä ja kuvia kotihoitopaikasta:
Aatu on oikein ihmisläheinen ja leikkisä kissa! Kotiin tullessa Aatu tulee ovelle vastaan kurisemaan ja kiehnäämään, se heittäytyy selälleen ja ottaa maharapsutuksia vastaan samalla autuaasti venytellen! Aatu rakastaa huiskun kanssa leikkimistä ja niitä kannattaakin varata varastoon useampi kappale! Ruoka maistuu Aatulle melkein liiankin hyvin ja kaikki kotona tehtävät hoitotoimenpiteet (kynsienleikkuut, lääkinnät..) saa tehdä ilman sen suurempia mutinoita. Erityisesti Aatu tykkää raakaruuasta, esim. sydän ja kieli menevät kuin kuumille kiville! Vieraitakaan Aatu ei paljoa jännitä. Aluksi se saattaa juosta sohvan alle piiloon, mutta kun sen sieltä houkuttelee vaikka huiskun kanssa pois, niin se on jo vieraan ihmisen jaloissa kiehnäämässä ja kerjäämässä rapsutuksia! Aaron kanssa Aatu tykkää leikkiä ja painia, ja varsinkin aamuisin pojat saavat välillä kunnon aamuvillejä! Silloin juostaan kämppää päästä päähän, painitaan, hypitään sänkyyn ja pidetään hauskaa! Öisin kuitenkin itse ainakin nukun hyvin, eli pojat taitavat olla aika rauhassa tai sitten riekkuvat jossain muualla kuin makuuhuoneessa.

Aatun silmässä on synnynnäinen vika eikä se ollut kehittynyt kunnolla. Silmäkuppaan oli jäänyt silmän rakenteita, jotka aiheuttivat siihen kroonisen tulehduksen. Nämä rakenteet poistettiin leikkauksessa ja nyt silmä on parantunut hyvin! Aatulla ei siis ole ikinä ollut toista silmää ja se osaa elää oikein hyvin yhdellä silmällä. Ainoastaan sen näkökenttä on vähän pienempi, jonka huomaa esim. leikkiessä. Parin päivän päästä Aatulla on vielä jälkitarkastusaika, jossa tarkastetaan silmäleikkauksen tulokset.

Aalto-Aatu pääsi Rekku Rescue ry:n kummikissaksi, sen silmä hoidetaan kuntoon keräysvaroin ja toipumisen jälkeen toivomme sen löytävän oman kodin mieluusti ystävänsä Aalto-Aaron kanssa. Lisätietoja Aatusta ja kummikissatoiminnasta Rekku Rescuen keskustelufoorumilla <ahref=http: www.rekkurescue.com=”” keskustelu=”” viewtopic.php?f=”52&t=9576″>täällä</ahref=http:>

21.10.2011 Aalto-Aaro ja Aalto-Aatu siirtyivät kotihoitoon Hämeenlinnaan. Aalto-Aatusta ei tällä hetkellä oteta kyselyitä vastaan, sillä haluamme ensin selvittää sen terveystilanteen.

15.3.2011: Aalto-Aatu saapui kotihoitoon Salon seudulle.

6.3.2011: AALTO-AATU on n. 9-10kk terve ja hyvin leikkisä ,hiukan arahko, mutta ei missään nimessä kiukkuinen kastroitu ja rokotettu kiltti poikakissa. Pelastettu 30 asteen pakkaselta talteen. Rakastaa olla siliteltävänä mutta varsinainen sylikissana oleminen on vielä harjoitteluvaiheessa, siksi rauhalliseen kotiin. Pojulla on toinen silmä sokeutunut, mutta se kauneusvirhe ei pojan sisäkissan elämää haittaa. Tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja on mukava kisu.

Raidalliset sataman pojat AALTO-AATU ja AALTO-AARO lähtisi mielellään samaan kotiin.

Matolääkkeitä saanut asianmukaisesti montaa kertaa, ollut eläinlääkärin hoidossa, saaanut myös AXILUR -kuurin ja kaikki testit negatiivisia. Kuvia tulossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.