Aada

Lisätty sivulle: 2007-11-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Aada
11.1.2008 Aada muutti omaan kotiin.

***

Naaras, noin 4,5kk (joulukuussa 2007)/Vantaalla

29.12.2007 Amelia, Atte, Aada ja Ami siirtyivät samaan hoitokotiin Mimsi kissan kanssa. Arempi Mimsi voi ottaa huoletta pentueesta mallia ja toivottavasti Mimsi rohkaistuu pian myös itse näin reippaassa seurassa! A-tiimi on täynnä todellisia herranterttuja jotka toivottavasti voivat aloittaa uuden vuoden parhaalla mahdollisella lahjalla, eli saamalla oman rakastavan kodin!

9.12.2007 ensimmäisen kotihoitajan viesti:
“Olemme jopa 4 kuukaiset mutta kukaan ei ole vielä halunnut meitä kotiutaa. MIKSI? Totta kai, olemme me valitettavan tavallisen näköiset raidalliset kisulit eikä turkitkan ole tuuheat. MUTTA! Katsokaa, kuinka herkät, huomavaiset ja rakastavat me olemme- Istuisimme sylissä, kehräisimme ja suutelisimme päivät läpi. Ottakaa meitä ja ette tulee koskaan pahoitelemaan- Me lahjoitamme teille määrättömän rakkauten, laulamme yöksi kehtolaulun ja lämmitämme sydämet. Missähän Te viivähdytte, rakkaat perheemme? Odotamme Teitä!”

13.11.2007 Seuralliset sisarukset Aada, Atte, Amelia ja Ami odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus:
4 noin 3kk ikäistä raidallista vihreäsilmäistä sisarusta- 2 siskoa ja 2 veljeä.
6 noin 1 kk kissalasta oli hylätty kerrostalon portaikkon eteen: 1 pikkuinen jäi auton alle, 1 hävisi ja 4 pääsi kotihoitoon. Terveet ja vallattomat kissalapset ovat erittäin ystävälliset ja rakastavat, haluavat olla sylissä, kehräävät ja suukottelevat.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.