Aada-Maria

Lisätty sivulle: 2012-03-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Aada-Maria
24.6.2012 Aada-Maria muutti oman kotiin Tampereelle.

***

Leikattu naaras, noin 5v. (huhtikuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

3.4.2012 Superystävällinen Aada-Maria olisi kaikinpuolin kypsä muuttamaan omaan kotiin, hoitohuoneessa kun ihmisten seura jää Aadan mielestä valitettavan vähälle. Kaunottaren vaatimukset ovat kovin vaatimattomat: Aada-Maria on tasapainoinen, mukava kissa joka rakastaa silityksiä, ruokaa, ja kissanminttuhiiriä…

18.3.2012 Aada-Maria on aikuinen vastikään leikattu tyttökissa joka tuli yhdistyksen hoiviin yhdessä kahden täysi-ikäisen poikansa kanssa. Aada on elellyt sisäkissana kymmenen kissan taloudessa ja pitää ihmisistä, mutta on välillä jonkin verran varautunut vieraiden kanssa.

Ruoka tälle nätille, pienehkölle ja sirolle kissalle maistuu mainiosti ja hiekkistavatkin ovat hallussa. Aada pitää kovasti silityksistä ja tulee itse niitä hakemaan ja on muutenkin helposti käsiteltävissä – niin kauan kuin käsittely on mielekästä. Kynsien leikkuu ja lääkkeiden antaminen ovat vielä jokseenkin hankalia toimenpiteitä, mutta voi olla ettei Aada tätä ennen ole moista joutunut kokemaankaan. Perusolemukseltaan Aada-Maria on kuitenkin mukava ja ystävällinen kotikissa.

Tuntuu siltä että Aada-Maria nauttisi jos pääsisi viettämään loppuelämänsä perheen ainoana silmäteränä, ainakin Malkolm ja Melker-pojat ovat rouvan mielestä ihan turhia pulliaisia ja niitä komennetaan melko kipakasti pois ruokakipolta ja muutenkin häiritsemästä jos sillä tuulella ollaan. Välillä poikien seura kuitenkin kelpaa, joten mitenkään poissuljettu vaihtoehto kissakaveri ei kuitenkaan ole.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.