Blogi

27.3.2015

Zoolove – tilannepäivitys

Maaliskuun puoleenväliin mennessä zoolove-tuotteita oli myyty jo yli 5000 euron edestä.

 

Zoolove-kampanja on zooplussan ja Rekku Rescuen yhteistyötä. Toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen: kaikkien zoolove-tuotteiden arvonlisäverottomasta myyntihinnasta lahjoitetaan 10 % Rekku Rescuelle eläinsuojelutyöhön. Kampanja jatkuu kesäkuun 2015 loppuun asti. Auttaminen on näin ollen helppoa: osta omalle lemmikillesi ruokaa ja tarvikkeita, ja kodittomat eläimet hyötyvät siitä zooplussan ansiosta! Kiitos zooplus!

Täällä voit tutustua tuotteisiin kissoille ja koirille:

http://www.zooplus.fi/shop/zoolove/zoolove_koirille/tuotteet_koirille http://www.zooplus.fi/shop/zoolove/zoolove_kissoille/kissat

Rekku Rescue on tehnyt jo jonkin aikaa yhteistyötä zooplussan kanssa. Kun tilaus tehdään mainosbannerin kautta, ostoksen loppusummasta lahjoitetaan osa Rekku Rescuelle. Nämä mainosbannerit löydät yhdistyksen www-sivuilta ja täältä blogista.

Zooplus tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lemmikkitarvikkeita yli kymmenen vuoden kokemuksella. Zooplus toimii ainoastaan verkossa ja tarjoaa kotiinkuljetuspalvelun jo yli kahteenkymmeneenkahdeksaan eri maahan. Toimitus on ilmainen yli 49 € tilauksissa ja paketti tuodaan kotiovelle asti.