Blogi

23.12.2014

Viisikko, osa 5 – Wiin joulukuulumisia

Viisikon matkaa on blogissa seurailtu jo pidemmän aikaa; osassa 4 päädyttiin Wiin ja Gameboyn kodinetsinnän aloittamiseen. Uudet kodit löytyivätkin lokakuun lopulla, ja mukavia jouluterveisiä lähettelee tässä Wiin perhe!

“Pikku Wiin eli Fiian elämä uudessa kodissa on alkanut oikein hyvin. Kissaneiti on aivan valloittava ja ihana! Aida ja Fiia tulevat erittäin hyvin toimeen, leikkivät ja painivat kovasti yhdessä. Iltaisin on mahtava ralli ja juoksu ympäri kotia ja kiipeilypuut ovat kovassa käytössä ja niitä juostaan ylös ja alas katonrajaan asti. Kömpelyydestä ei ole tietoakaan.

Fiia on erittäin luonteikas, vilkas, leikkisä ja kekseliäs. Hän ei tarvitse hienoja leluja vaan keksii itse mistä “ilo irtoaa”, kuten esim. kynä ja sen vierittäminen lattialla tai pullon korkki on oikein kiva, ja sen kanssa aikaa kuluu jopa tunti iltaisin. Myös pallon pyörittäminen ja sen perässä juokseminen on mielekästä puuhaa.

Neiti on tietenkin kasvanut ja “pyöreys” on hävinnyt, ja tämä kissa on myös oikea kaunotar. Se mikä ei ole muuttunut, on ruokahalu. Aina jääkaapin ovea avatessa Fiia juoksee jalkojen juureen, puskee ja pomppii ja on sitä mieltä, että “joo syödään vaan!”, vaikka olisi juuri nauttinut ateriansa.

Fiia on oikea kehruukone ja ihmisläheinen kissa. Iltaisin neiti hakeutuu aina syliin kehräämään ja hakemaan huomiota, rapsutuksia ja kehuja. Sekä Aida että Fiia ovat kaikessa mukana, kuten ruoanlaitossa, tiskauksessa, lattianpesussa jne. Kaikki kolme “pölypalloa” – Fiia, Aida ja Tiitus-koira – nukkuvat ihmisten kanssa ja kilpailua käydään aamuyöstä kainalopaikasta.

Kaikki on mennyt alusta asti todella hyvin ja kissa on ollut terve ja terhakka. Fiia on sopeutunut hyvin ja ottanut myös paikkansa uudessa kodissa. Koska kaikki uusi kiinnostaa ja aktiviteettia pitää olla, suunnitteilla on kissaneideille agilityä ensi vuoden puolella.”

 

2 vastausta artikkeliin “Viisikko, osa 5 – Wiin joulukuulumisia”

 1. Zepa says:

  Oikein hyvää joulua kaikille rekkulaisille! Meidän Ilonakin tuli teiltä toukokuussa :)
  miumau.wordpress.com

 2. Anonyymi says:

  Ihana kuulla, että Fiialla menee hyvin vaikeasta alusta huolimatta :)

  Oikein hyvää joulua kaikille! :) meillä on "rekkukoira" ollut jo 8,5 vuotta :)

  -Kati

-->