Blogi

6.7.2015

Tarhareissukertomus Viljandista Kesäkuussa

Viljandin tarhalle meno oli pieni seikkailu, sillä osoite vie ihan eri puolelle peltoja, kuin missä tarha on. Onneksi netistä löytyi tarhalle kartta ja sitä kautta löysimme oikean tien, josta olikin jo hyvät opasteet. Kuormana tällä kertaa oli koko peräkärryllinen lahjoituksia.

Koiria tarhalla oli tällä hetkellä 8 joista uusin tulokas oli saapunut edellisenä iltana poliisisaattueessa. Sisäkopeissa oli kolme: yksi mäyräkoira, yksi keskikokoinen ja yksi nelikiloinen pikkukoira.

Muut olivat ketjuilla pihalla, menevät öiksi ulkotarhoihin omiin koppeihinsa. Koiria ei selvästikään ehditä paljoa ulkoiluttaa ja turhautuminen loisti, kun pihalle saapui. Jokainen oli silti aivan suloinen ja pusut tuli jokaiselta. Tarhalla vastassa ollut Ave kertoikin, että heillä käy ulkoiluttajia käytännössä vain pyhinä. Tarha on syrjässä kaikesta, joten ulkoiluttajia voikin olla vaikea saada käymään.

Vapaaehtoiset ovat kunnostaneet tarhaa ja kissoilla onkin aivan upea tila.

Tarha on tällä hetkellä kahdessa rakennuksessa ja välissä olevasta ihmisten varjupaikasta toivotaan tulevan nyt kolmas, kun heille rakennetaan uusia tiloja keskustaan. Lähellä on myös koirien uittopaikka.

Terveisin,

Sofia