Blogi

11.4.2014

Rekku Rescuen blogi

Rekku Rescue ry on perustettu syksyllä 2002 ja sen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kodittomien koirien, kissojen ja muiden kodittomien eläinten hyvinvointia sekä Suomessa että Virossa.

Yhdistys on perustettu kodittomien koirien auttamiseksi ja uusien kotien löytämiseksi. Auttaminen on vuosien saatossa laajentunut kissoihin ja nyt pääpaino on suomalaisten kissojen auttamisessa. Pyrimme myös vaikuttamaan positiivisesti ihmisten asenteisiin eläimiä kohtaan. Haluamme omalta osaltamme tukea eläinsuojelun ja eläinten hyvän kohtelun edistämistä sekä Suomessa että Virossa. Tavoitteenamme on toimia aktiivisesti eläinsuojelutyön parissa sekä olla esillä erilaisissa tapahtumissa kertomassa ja valistamassa ihmisiä eläinten hyvästä kohtelusta. Haluamme myös neuvoa ja auttaa yksityisiä ihmisiä eläinten pitoon liittyvissä asioissa.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt tuojaksi Eviraan, eli Elintarviketurvallisuusvirastoon, ja noudattaa edelleen välitettäväksi tuotavien eläinten kohdalla kaupallisen tuonnin vaatimuksia.

Blogi on perustettu uuden ja erilaisen tiedon jakamiseksi; millaista on arki yhdistyksessä, mitä kaikkea yhdistyksessä tapahtuu eläinsuojelun lisäksi ja millaisia ovat tapahtumamme. Lisäksi blogista voit lukea,  millaista arkea viettävät kotihoitajat, jotka ovat yhdistyksessämme tärkeässä roolissa. Tämä on vapaampi tiedottamisen ja jakamisen kanava, jonne tulee tekstejä yhdistyksen eri toimijoilta. Myös lukijoiden toiveita pyritään ottamaan huomioon. Blogin alkutaipaleella oikeassa reunassa näet äänestyksen, jossa voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon, mitä haluaisit blogista lukea. Kommentteihin voit kirjoittaa muita ehdotuksia, jos äänestysvaihtoehtoa ei ole.