Blogi

22.4.2014

Rekku Rescue goes Pinup

Miten pinup ja 50-luku liittyy eläimiin? Ei varsinaisesti mitenkään, mutta me laitoimme sen liittymään. Rekku Rescue ja Pin-up.fi aloittivat yhteistyöprojektin, jonka tavoitteena on luoda pinup-henkinen eläinkalenteri vuodelle 2015. Kalenterissa poseeravat yhdistyksemme kautta kodin saaneita eläimiä omistajineen. Ideaa lähdettiin toteuttamaan ja ensimmäinen osa kalenterista on jo kuvattu Hämeenlinnassa Tuuloksessa 29.-30.3. Kuvauspaikaksi saimme yhteistyökumppanimme Tuuloksen Mustin ja Mirrin omistajan Liisan ihan oman kodin. Hän siis toivotti tervetulleeksi kotiinsa ison joukon eläinihmisiä ja eläimiä.

Meillä oli paikalla kampaaja Eija Mäkinen, maskeeraaja Liisa Peltonen, valokuvaaja Marko Hokkanen ja toisena päivänä myös stylisti Jenni Siltanen. Tietenkin myös allekirjoittanut oli paikalla kynsienlakkaajan ominaisuudessa. Kynsistä olen kirjoittanut omaan blogiini ja niitä en sen tarkemmin esittele täällä. Mallien hiukset puunattiin, kasvot maalattiin ja heidät puettiin sopivaan tyyliin. Pukuja oli osa tuonut mukana kotoa ja osan saimme lainaan Luotsin Pukuvuoraamosta.

Liisa

Eija

Jenni

Marko

Mira

Tässä paikalla olleet eläimet, nimi on linkki eläimen omalle sivulle:

Aalto-Aatu

Tico

Unto

Vuk

Oiva

Elli

Oiva

Tässä pientä esimakua, mitä on luvassa, valmiita kuvia emme julkaise ennenkuin kalenteri ilmestyy. Mutta tässä pieniä yksityiskohtia päivästä. Jääkäämme siis odottamaan mielenkiinnolla kalenterin valmistumista.

 

 

 

Terveisin,

Miracle