Blogi

29.8.2014

Rekku-kauppa ja Hyvän mielen puoti

Rekku Rescuella on netissä kaksi verkkokauppaa avoinna ympäri vuorokauden; virallinen Rekku-kauppa ja Hyvän mielen puoti. Rekku-kaupassa myydään yhdistyksen teettämiä, logollisia kannatustuotteita. Hyvän mielen puodissa taas on myytävänä pienempiä eriä erilaisia tuotteita, käsitöitä ja uniikimpaa tavaraa eläinten hyväksi.

Aina yhtä kätevä eko-kassi

Kun yhdistys alkoi muodostua ja toiminta kehittyä, alkoivat yhdistyksen kannattajat kaipaamaan logollista t-paitaa, joita alkuun tilattiin pieni erä kysynnän mukaan. Parin yksittäisen erän jälkeen sitten päätettiin, että jonkinlainen määrä peruspaitoja voisi olla myynnissä jatkuvasti. Silloin syntyi Rekku-kauppa. Rintamerkkejä tehtiin alkuvuosina lasten leluksi tarkoitetulla rintamerkkikoneella. Iloisen värinsä ja kivan logon ansiosta merkkejä myytiin ja lelulaitteen hajottua hankittiin oikea pieni metallinen rintamerkkikone, jolla saadaan nyt tehtyä merkkien lisäksi avaimenperiä ja magneetteja. Muut logotuotteet kauppaan ovat tulleet kysynnän mukaan ja foorumilla voit päästä myös itse vaikuttamaan asiaan. Ehdotukset ja keskustelua aiheesta löytyy foorumilta Uutiset kohdassa otsikolla Uusia tuotteita Rekkukauppaan!  

Iloisen värisiä rintanappeja Rekku-logolla

Katteet on pyritty pitämään melko pienenä, jotta kaikki voisivat halutessaan tilata t-paitaa tai muuta pientä, sillä ainahan se on mainosta jos jollain on Rekku-kassi tai Rekku Rescue t-paita katukuvassa. Rekku-kaupan tuotteilla siis yhdistys saa näkyvyyttä ja toivottavasti herättää ihmisiä myös ajattelemaan eläinten asioita. Tästä oiva esimerkki on kampanjapaitamme, Munaton on harmiton – leikkauta lemmikkisi. Paita syntyi tarpeesta mainostaa lemmikkien sterilisoinnin tärkeyttä, nasevalla sloganilla saa varmasti herätettyä keskustelua aiheesta ja voi puhua asian puolesta.

Hyvän mielen puoti on aloittanut toimintansa vuonna 2011. Puoti perustettiin kaupan rinnalle kirjanpidollisista syistä, puodissa myynti on lahjoitusta. Kaikki tuotteet puodissa on jossakin muodossa lahjoituksena saatua. Puodin valikoima vaihtuu usein ja välillä myynnissä on hyvinkin pieniä eriä jotain tuotetta, koska suurin osa on käsityönä valmistettuja eivätkä massatuotannossa. Uniikit tuotteet kannattaa siis napata ostoskoriin pian niiden ilmestyttyä. Myös Hyvän mielen puotiin kaivataan koko ajan uusia tuotteita myyntiin, ja esimerkiksi innokkaat käsityöihmiset voivat ottaa yhteyttä rekkupuoti@gmail.com.

Eläintenauttajan avaimenperä

Uniikkeja kissakaulakoruja

Ja huom. ei kannata rajata tuotevalikoimaa käsitöihin, vain mielikuvitus on rajana. Myös tällä tavalla voit auttaa tärkeässä työssä eläinten hyväksi.

Tervetuloa ostoksille!