Blogi

3.7.2015

Puutarhapäivä 28.6.

Rekku Rescue kutsuttiin upeaan Arboretum Magnolian puulajipuistoon pitämään Pop-up Kissakahvilaa puutarhapäivän ajaksi.

Puisto oli henkeäsalpaavan kaunis! Paikalla kuljettiin eri teemoja kantavia polkuja pitkin yhä kauniimpia yksityiskohtia ja kokonaisuuksia ihastellen! Kissakahvilalle oli varattu oma paikka, jonka terassilta oli näkymä suoraan Lohjanjärvelle.

Näkymä kahvilan terassilta

Kahvila valmiina odottamassa asiakkaita!

Portit puutarhaan aukesivat klo 12 ja ensimmäiset innokkaat vieraat olivatkin jo valmiita aloittamaan kierroksensa! Hiljalleen väki alkoi päästä myös puiston toisella laidalla sijaitsevan Kissakahvilan luokse. Ja kyllä sitä väkeä piisasikin, oikein jonoksi asti! Reippaat maskottikissat olivat vastaanottamassa asiakkaita ja monien kanssa pääsimmekin juttelemaan kaikesta mahdollisesta eläimiin liittyvästä!

Koda mainostaa kissanminttuopalloja

Siiri halusi heti lähteä kiertämään puistoa valjaissaan! Hyvä, kun hihnan toinen pää pysyi perässä, kun vauhti oli välillä niin hurja! Siiri löysikin ihania heinänkorsia, joita sai nakerrella, kiviä joiden päällä kiipeillä, ihmisiä joilta sai rapsutuksia ja vaikka mitä muuta kivaa! Välillä toki täytyi poiketa tarkastamassa myös kahvilan tilannetta.

Siiri ihmettelee

Siiri yritti tehdä tarkastuksen tarjottaville!

Lilla-Hedda malttoi aluksi hieman tutkia ympäristöä, mutta lopulta se parkkeerasi itsensä kahvilan penkille. Siellä oli mukava hengailla ihmisten kanssa, milloin kenenkin sylissä tai vierellä nautiskellen rapsutuksista.

Lilla-Hedda rannalla

Päivä onnistui yli odotusten! Monenlaiset tarjottavat alkoivat jo käydä vähiin, vaikka olimmekin varautuneet ihan reippaalla kädellä! Sienipasteijat, feta-tomaattipiirakka, pestomuffinssit, raparperipiirakat, mokkapalat ja monet muut tarjottavat maistuivat vieraille! Ja mikä parasta, samalla sai nauttia upeasta maisemasta kissoja silitellen! Ja reippaasti maskotit jaksoivatkin edustaa! Vasta viimeisellä tunnilla alkoi niilläkin silmät lumpsua. Mutta silloin olikin hyvä köllähtää kahvilan penkille lepäilemään raikkaaseen ulkoilmaan!

Siiri lepotauolla

Päivä kului todella nopeasti puistoa kierrellessä, kissojen meitä ulkoiluttaessa, kahvilaa pyörittäessä ja ihmisten kanssa jutellessa! Sääkin suosi meitä ja aurinko paistoi koko päivän! Lopuksi olikin mukava pulahtaa Lohjanjärven raikkaaseen veteen!

Mukana oli myös pieni kannatustuotepöytä

Arvioiden mukaan paikalla kävi yhteensä 300-400 vierailijaa, mahtava määrä! Kiitos jokaiselle kahvilavieraalle toimintamme tukemisesta sekä tietysti Arboretum Magnolian väelle tästä mahdollisuudesta!

Pöllö ja possu pääsivät uuteen kotiin

Terveisin,
Erja

1 vastaus artikkeliin “Puutarhapäivä 28.6.”

  1. Taru says:

    Mieletön määrä kävijöitä, tosi upeata !

-->