Blogi

19.1.2018

Prunts-koiran kotimatka ja vuoden viimeinen tarhamatka

Lähdimme vielä jouluviikolla käymään pikaisesti tarhalla. Tällä kertaa matkaan oli erityisen hyvä syy, sillä pitkään kotia odottaneelle Prunts-koiralle oli koti tiedossa Suomessa. Prunts pääsisi jouluksi omaan kotiin!

Ennen Pruntsin noutoa pysähdyimme pikaisesti Tallinnan tarhalla ja veimme tarhan monisatapäiselle kissalaumalle syötävää. Tarhalla oli muutamia koiria juuri ulkoilemassa suuressa piha-aitauksessa ja kävimme samalla niitä moikkaamassa.

 
 
Rekkujen kautta kotia etsinyt Preili oli juuri saanut kodin ja toinen Rekkujen kautta kotia etsivä koira, Darty, oli päässyt kotihoitoon Tallinnaan. Dartylle löytyi vielä ennen vuoden vaihdetta myös ihan oma koti Viron päästä. Rekkujen kautta kotia etsivä suuri ja ystävällinen Lolita on kuitenkin yhä tarhalla ja lähtisi jo mielellään omaan kotiin!
 
 
Seuraavana päivänä matkamme jatkui Virumaalle, jonne jätimme loput lahjoituksena tulleet koiran- ja kissanruuat.

Virumaan tarhan asukit odottavat vieraita saapuviksi; tästä kaksikosta oikeanpuoleinen Jaan etsii kotia myös Rekkujen kautta

Tarhan koira-asukit haukkuivat kuorossa, kun tulimme sisään tarhalle. Pörröinen Jaki pääsi hetkeksi juoksentelemaan villinä ja vapaana ja kyllä tällä mummokoiralla virtaa riittikin!

Jaki nauttimassa vapaana juoksemisesta
Iloinen Põmmu odotti lelu suussa, jos joku tulisi hetkeksi hänen kanssaan leikkimään.

Tutustuimme myös valloittavaan ja energiseen Krässuun
 paremmin ja Krässu tulikin Rekkujen sivuille etsimään kotia myös Suomesta! Krässu on vauhdikas koiraneito, joka rakastaa kaikkia ihmisiä. Krässulla on huono tapa innostuessaan hyppiä ihmisiä vasten, mutta muuten Krässu suhtautuu oikein ystävällisesti kaikkiin vieraisiin. Tekemistä, ulkoilua ja lenkitystä Krässu kaipaa paljon ja niitä ei valitettavasti ole riittävissä määrin tarjolla energiselle koiralle tarha-oloissa. Krässu kaipaisikin pikaisesti omaan kotiin!

Vauhdikas Krässu odottaa lenkille pääsyä

Sitten olikin aika ottaa Prunts aitauksestaan ja lähteä Pruntsin kanssa kotimatkalle!

Pruunts lähdössä kotimatkalle

Terveisin

Salla ja Rasmus