Blogi

16.4.2015

PetExpo-messut 11.-12.4.2015

PetExpo-messut järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 10 – 12.4.2015 yhdessä Lapsi-, Lähiruoka- ja Luomumessujen sekä OutletExpon ja ModelExpon kanssa. Rekkujen tuttu vihreä teltta matkasi messuille, kuten kaikkina aikaisempina PetExpoina.

Rekkujen esittelypiste sijaitsi tänä vuonna PetExpon koirapuolella, joten maskotitkin olivat koiria. Launtaina standilla oli Bella ja sunnuntaina Rambo. Kiitos samaan aikaan olevien lapsimessujen, maskoteilla riitti pieniä rapsuttajia tasaisena virtana. Muutenkin Rekkujen standilla kävi vilske, kun messuvieraat tutustuivat esitteisiin ja ostivat kannatustuotteita sekä arpoja.

 

Rekku Rescuen vetonaula messuilla oli maskottien lisäksi Miraclen kynsitudio. Siellä sai edullisesti näyttävät messukynnet vaikkapa tassukuvioilla. Lauantaina kynsistudion ihastuttavin asiakas oli 2-vuotias pikkuneiti, joka malttoi istua paikallaan koko ajan ja seurasi hyvin kiinnostuneena omien kynsiensä lakkausta.

Rekkujen vuoden 2015 kalenterin teemana on pin up. Tätä samaa tyyliä noudatettiin myös messupukeutumisessa. Voit vielä osallistua lukija-arvontaamme 19.4 asti ja voittaa loppuunmyydyn kalenterimme omaksesi.

Messut ovat oivallinen tapa esitellä rescuetoimintaa isommalle yleisölle. Samalla tarjoutuu oiva tilaisuus kertoa, miten järjestöjen työtä voi tukea ja jakaa tietoa esimerkiksi eläinten steriloinnin tärkeydestä.

Kiitos kaikille, jotka kävitte Rekkujen standilla! Rekut ovat kevään ja kesän aikana monessa tapahtumassa mukana, toivottavasti näemme siellä uudestaan. Käythän myös tykkäämässä Facebook-sivuistamme. 

 

Terveisin,

Jenni