Blogi

31.8.2015

Kuvareportaasi tarhamatkalta Tallinna – Rakvere – Valga

Vietimme kesälomaviikon Virossa autoillen ja kävimme samalla viemässä lahjoituksia sekä tutustumassa tarhan asukkeihin Tallinnan, Rakveren ja Valgan tarhalla.

Ensimmäinen etappimme oli jo tutuksi tullut Tallinnan tarha. Nappasimme saman tien Bellen ja Kiton remmin päähän ja lähdimme lenkkeilemään aurinkoisessa säässä. Kaksikon menoa oli ilo seurata niiden pyyhältäessä iloisesti rinta rinnan lenkillä eteenpäin! Tälle parivaljakolle soisi jo oman kodin löytyvän, molemmat kun ovat odottaneet kotia tarhalla pian jo vuoden päivät.

Veimme myös Sofin ja nyt jo Virosta kodin löytäneen Mikun ulkoilemaan ja koirat nauttivatkin, kun pääsivät hiukan vilvoittelemaan helteisenä päivänä.

Seuraavana päivänä matkasimme Rakvereen, Virumaan tarhalle. Tarhan väki oli kovin iloisia viedessämme sinne lahjoituksena tullutta kissojen ja koirien ruokaa, leluja yms. Tutustuimme tarhan senhetkisiin asukkeihin ja varsinkin kissoja tarhalla riitti.

 

 

 

 

Matkalla poikkesimme vielä tutustumassa kotihoidossa oleviin Semuun ja Timmyyn. Pojat ovat kuuluneet vanhalle pariskunnalle, jotka eivät pystyneet enää huolehtimaan koirista jouduttuaan vanhainkotiin. Kaksikko otettiin maaliskuussa kotihoitoon ja niille on siitä lähtien yritetty etsiä uutta omaa kotia!

Viimeinen etappimme oli Valgan tarha Viron eteläosissa Latvian rajalla. Tarhan koirat ottivat meidät hännät heiluen vastaan!

Tyhjensimme auton lopuista lahjoituksista ja lähdimme sen jälkeen ulkoilemaan tarhan koirien kanssa. Tarhalla on monelle siellä pidempään majailleelle koiralle ehditty opettamaan peruskäskyjä, ja niiden kanssa onkin ilo touhuta!

Viimeisenä nappasimme vielä Suomestakin kotia etsivän tarhan pitkäaikaisimman asukin Kudin remmin päähän ja kävimme reippaan papan kanssa ulkoilemassa.

 

Terveisin,
Salla