Blogi

30.5.2014

Koiravaraajien tapaaminen ja koirien terassikauden avajaiset

Sunnuntaina 25.5. koiravaraajien autonnokat suuntasivat kohti Somerniemeä, jossa koiravaraajat olivat sopineet tapaamisesta. Heti alkuun melko tavanomaiseen tapaan availtiin auton peräkontteja ja tavaroita vaihdettiin. Osa lahjoituksista matkaa kohti Tallinnaa ja kolme kissanpentua vaihtoi kuljetuskalustoa pääkaupunkiseutua kohti.

Tapaamisessa vaihdoimme kuulumisia ja tutustuimme kahteen koiranpentuun, jotka odottavat omaa kotia löytyväksi. Minta-koira etsii kotia Rekku Rescuen sivuilla. Mintaa on hoitokodissa hoidettu sen jalasta löytyneen nestepatin takia. Mintan kaverina hoitokodissa oli venäläinen poikapentu, joka myös valloitti sydämiä partanaamallaan. Koirat halusivat tutustua kovasti boksissa oleviin kissanpentuihin, joita ystävällisen ihmettelevästi nuuskuttelivat ja makoilivat boksin edustalla, kunnes jatkoivat leikkejään ulkona.

Maanantaina 26.5. hotelli Marina Placassa Turussa järjestettiin ensimmäistä kertaa koiraterassin avajaiset. Ahkerat Rekku-naiset Anne, Heidi ja Katarina olivat edustamassa Rekkuja ja jakamassa tietoa toiminnasta.

Paikalla oli kymmenittäin koiria ja paljon ihmisiä. Myös Rekku-koira Siiri vieraili paikalla, mutta väkijoukkoa ja koirapaljoutta oli sen verran runsaasti, että Siiri piti mieluisempana vaihtoehtona mennä autoon odottamaan.

Tapahtumassa koirille oli tarjolla omia vesidrinkkejä ja koiran sai ottaa mukaan terassille. Koiranomistajat näyttivät tykkäävän tapahtumasta, jossa eläinsuojelutietouden lisäksi sai kuvauttaa koiransa.

 

Terveisin,

Kati