Blogi

7.5.2017

Huhtikuun tarhamatka Tallinnaan sekä Pärnuun

Matkan tarkoituksena on tutustua Tallinnan uuteen tarhaan, henkilökuntaan sekä tietty kodittomiin eläimiin sekä viedä Pärnun tarhalle ruokaa.

Tallinnan tarhalle siis ensin, siellä onkin tällä hetkellä kissoja 152 ja koiria 10, yksi papukaijakin. Ensimmäisenä silmiin osuukin aivan ihana Charly 10 v, hän on tullut tarhalle Marraskuussa 2016. Charly on juuri kastroitu ja se pääsi hetkeksi ulkoilemaan. Tarhalla onkin mukavat uudet tilat sitä varten.

 

Kotia etsivä Charly

 

Tarhalla kotia etsivä Muki on kovin ihmisrakas ja kaipasi huomiota vierailta!

 

Koirien ulkoilualue.

Tarhalta löytyi toinenkin Muki-koira. Se oli juuri saapunut ja ujosteli vielä vierailijoita. Tästä huolimatta se vaikutti oikein iloiselta ja ihanalta kaverilta!

Muki

 

Tallinnan tarhalla on kissoja valtava määrä. Onneksi niillä on kuitenkin mukavat oltavat tarhalla ja puitteisiin on panostettu kunnolla!

Seuraavana olikin vuorossa Pärnun tarha. Sinne veimme ruokia koirille ja kissoille. Koiria tarhalla on 9 ja kissoja 30. Ensimmäisenä iloisesti meitä tervehti Simmu 7 v, joka tuleekin etsimään kotia Rekkujen kautta. Hetken tuumittuaan Simmu on erittäin kiltti ja rakastaa rapsuja ja nameja ja lenkillä jo hieman pistää leikiksikin.

 

Myös tarhalla oleva Roki sulattaa kyllä sydämet ihanuudellaan.

Jacky on 5 v ja kylläkin ihanuus, jos vain voittaa hänen luottamuksensa.

 

 

1 vastaus artikkeliin “Huhtikuun tarhamatka Tallinnaan sekä Pärnuun”

  1. Helinä says:

    Meilläkin yksi rekkukissa. Toivottavasti nämäkin löytävät kodin <3

-->