Blogi

4.6.2014

Eino-kissan ensipäivät hoitokodissa

Saimme toukokuun puolivälissä kotiimme ensimmäisen hoitokissamme, Einon. Ensitöikseen pitkän automatkan jälkeen Eino säntäsi ulos kuljetuslaatikosta… meidän luoksemme rapsutettavaksi. Hän oli todella reipas ja kohtelias. Katseli ympärilleen, mutta ennenkaikkea hakeutui meidän seuraamme.

Vuorokauden yhdessäelon jälkeen todettakoon seuraavaa:

Eino on risteytys

– kissaa (geneettisesti)

– ilvestä (koko & korvanpäiden tupsut)

– pulua (kehräysäänet)

– koiraa (nukkuminen sängyssä jalkopäissä, jokaisella askeleella mukana seuraaminen katseella “mihin nyt mennään?” ja rapsutusmieltymykset – samat kuin koirilla)

Parasta Einossa mielestäni tähän asti on se, että hän on niin lempeän oloinen. Vessaa osaa käyttää todella siististi, mikä minut jopa yllätti. Rapsutusta hakee kovasti puskemalla ja välillä yrittäen kaksin tassuin tarttua rapsuttavaan käteen kuin halaten.

Einon ensimmäisen eläinlääkärikäynnin yhteydessä huomattiin, että osa pojan hampaista oli pahasti vaurioituneita ja hammaskalusto tulisi tarvitsemaan kunnon remontin. Einolle varattiinkin pian aika hammaslääkärille. Hampaidenhoito on todella kallista, joten Einosta päätettiin tehdä Rekku Rescuen kummikissa. Näin toivomme saavamme hieman apua Einon eläinlääkärikuluihin.

Apua Einolle voi lahjoittaa seuraavasti:

Tilinumero: FI09 5780 3820 0828 72

Saaja: Rekku Rescue ry

Viestiksi: Lahjoitus, kummikissa Eino

http://rekkurescue.com/keskustelu/viewtopic.php?f=52&t=11695

Suuri kiitos kaikille Einoa auttaneille!

Terveisin,

Kristi