Blogi

11.4.2015

Blogin ensimmäinen vuosi

11.4.2014 näki päivänvalon RekkuRescue ry:n oma blogi! Tämä blogi syntyi ajatuksesta jakaa vapaammin tietoutta siitä, millaista on arki yhdistyksessä, mitä tapahtuu eläinsuojelun lisäksi ja millaisia tapahtumia järjestämme. Blogia kirjoittavat yhdistyksen eri toimijat, joiden esittelyt löytyvät myös täältä Esittelyt-välilehden takaa. Toisinaan blogiin kirjoittelee muita asiantuntijoita Vieraskynä- tunnisteen alla. Kuvissa vilahtelevat niin hoidokit, kuin hoitajien omat lemmikit.

Tähän saakka blogista löytyy juttuja laidasta laitaan. On kertomuksia tarhamatkoista Viroon, tarinoita Rekkujen kautta kulkeneista eläimistä ja kummieläinten kuulumisia. Lue, mitä tapahtuu pääkaupunkiseudulla kokoontuvassa maanantaimiitissä, millaista on messuilla, joissa Rekut ovat olleet mukana usein edustuskissan tai -koiran kanssa. Täällä kerrotaan myös kotihoitajien arjesta ja totuudenmukaisesti siitä haastavastakin puolesta, hoidokin sairastumisesta tai lopettamisesta sekä villikissapopulaatioiden loukutuksista.

Blogista luet uutiset myös käynnissä olevista keräyksistä ja kampanjoistamme, tutustut yhteistyökumppaneihimme sekä osallistut mukaviin arvontoihin ja kilpailuihin!

Pyrkimyksenämme on pitää tämä blogi vapaampana tiedotuksen kanavana niin, että tänne voivat kirjoitella monenlaiset eri toimijat yhdistyksestä tai sen ulkopuolelta. Haemme blogiin asiantuntijoita, esim. eläinlääkäreitä tuomaan näkemystään lemmikkien terveydellisiin asioihin. Toivomme myös lukijoilta palautetta siitä, millaisia tekstejä he haluavat Rekkublogista jatkossa lukea.

1 vastaus artikkeliin “Blogin ensimmäinen vuosi”

  1. Ana says:

    Kiitos blogista. Hyvä tällaisenaan. Antaa palaa vaan!

-->