Zirpe (nyk. Rosi)

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Zirpe (nyk. Rosi)
17.4.2015 Rosista tuli koiraenkeli sydän- ja maksavaivojen väsyttämänä.

***

27.9.2006 Zirpe sai kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia kodista:

16.11.2006 Hyvin on mennyt, Rosi ollut terve ja sopeutunut tosi hyvin :)Lunta rakastaa aikas lailla! Mitä isompi kinos niin sen parempi :)Jonkinlainen uhmaikä taitaa painaa päälle, kun tyttö tekee kaiken mikä on kiellettyä. Mutta tietää sanan IRTI, ISTU, MAAHAN ja kun revitään lelua ja sanon “VEDÄ” niin murina (Tosissaan muka) kuuluu ja sit vedetään niin että rytisee :) POWERIA ON vaikka vasta vauva!!! Kauheasti kehittynyt, massaa tullut oikeanlaisesti, rinta aika leveä, hampaat vaihtuneet normaalisti, lenkkeily alkanut sujuun hyvin. Alkuun oli vaikeuksia lähteä ulos, kotiin päin tultiin kahta ja puolta sataa :) On saanut itseluottamusta lisää, joten ei ulkoilun suhteen ongelmia ja kaikki muutenkin hyvin. Rakastaa Adaa (mun tytär 1,7vee nappisilmä) ovat hyvät kaverit. Tuntuu suojelevalta koiralta ja tajuaa, että vaikka itse pentu niin tietää että Ada vasta pieni. Niistä tulee kaverit VARMASTI. Adaa kun käyn katsomassa niin kysyy että “HAU” eli että missäs Rosi on? Tässä kuulumiset tältä erää, Rosilta terveiset Tampereelta.

***

Narttupentu, noin 3kk

Kuulumisia kotihoidosta:

26.9.2006 Zirpe saapui kotihoitoon sunnuntaina. Tullessaan oli todella arka, häntä oli jatkuvasti jalkojen välissä. Ensimmäisen päivän vietti “piileskellen” kukkaruukun takana ja vain tutkaillen tilannetta. Ulkoilemaan lähdettäessä joutui tytön ensin ns. pyydystämään piilosta. Nyt tilanne on jo parempi. Häntäkin on jo löytynyt ja se heiluu lakkaamatta. Arkuutta on kuitenkin edelleen,esim. silitettäessä menee maahan, aristelee kättä. Seuraa joka paikkaan ja haluaa osallistua kaikkeen esim. pyykinkuljettamiseen. Sukat katoavat pyykkipinosta tai koneesta tytön omalle paikalle.

Perheen muita koiria pelkäsi alussa todella paljon, nyt kulkee jo lauman mukana reippaammin. Meidän vanhasta rotikkavaarista Zirpe on saanut paljon turvaa ja luottamusta, nämä kaksi ovatkin suloinen näky pihalla. Pienten lasten kanssa ei ole kokemusta, mutta tuskin on ongelmia kunhan lapset eivät ole liian innokkaita. Kissoista ei myöskään tietoa, miten niihin suhtautuisi. Zirpe on todella hellyttävä ja suloinen tyttö, joka tarvitsee aikaa ja rakkautta, mutta kasvaessaan myös selkeät säännöt.

24.9.2006 Zirpe on kotihoidossa Pukkilassa. Zirma löysi kodin Virosta.

18.9.2006 Zirma ja Zirpe ovat sisaruksia. Molemmat narttuja, ikä n. 3 kk. Zirmalla on pennuista vaalea kirsu. Emo on tod. näk. rottweilermix. Sisaruksista tulee vahvaluonteisia. Hoiupaikissa, rek. nro. 2894-2896.