Zeus

Lisätty sivulle: 2010-07-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Zeus
28.3.2011 Zeus ei ehtinyt koskaan löytää omaa kotia vaan siirtyi tarhalta koiraenkeleihin

***

Uroskoira, noin 4 v.

25.12.2010 Lisätty muutama uusi kuva.

19.8.2010 Komea Zeus heiluttaa innoissaan häntää, kun näytän pojalle kaulapannan ja hihnan. Herra näyttää kovin huolettomalta eikä arastele, vaikka häkkiin tunkee kaksi ihmistä. Ainakin tarhalla Zeus on iloinen ja avoin kaikille.

Lenkillä Zeus vetää jonkin verran, mutta meno ei ole kuitenkaan aivan mahdotonta. Herkkujen avulla poika malttaa jopa hidastaa ja kiinnittää huomiota lenkittäjään. Zeuksesta saisi varmasti hyvän lenkki- ja harrastekumppanin, jos hieman panostaa hihnakäyttäytymiseen.

Zeuksen luonne ei avaudu vielä ensimmäisellä lenkkikerralla. Kun tarhareissun lopuksi vielä astun pojan häkkiin, Zeuksesta paljastuu rapsutuksia rakastava hymypoika. Voisin kuvitella tämän rotevan nuoren miehen pitkille lenkeille juuri sen oman ihmisen kanssa, hyvää ruokaa ja hieman rentoutumista rapsutuksien ja herkkuluun lomassa. Zeus ei uskalla heti kiintyä jokaiseen lenkittäjäänsä, vaan keskittyy enemmän lenkkeilyn iloon. Mutta kun pojan luokse palaa, näkee herrasta uuden puolen. Tuon reippaan ulkokuoren alta löytyy siis herkempikin puoli, joka paljastuu vasta kun poika saa rauhassa tutustua ja aikaa luottaa uuteen perheeseensä. Zeus sopisi varmasti myös harrastuskoiraksi, pelkäksi sohvaperunaksi tästä herrasta ei ole.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus koirasta on 150 euroa.