Yvonne (nyk. Dana)

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Yvonne (nyk. Dana)
7.4.2007 Danasta tuli koiraenkeli onnettomuuden vuoksi

***

2.9.2006 Yvonne sai kodin Nurmijärveltä

***

Kuulumisia kodista:

5.4.2007 Lisätty Danalle kuvia

9/2006 Meillä on mennyt TOSI hyvin!! Dana on tosi ihana! Se on niin ihmisrakas. Joka aamu saa herätä sen naamanpesuun. Pesinkin sen tiistaina ja se oli tosi kiltisti. Kissojen kanssa se on hieman tehnyt tuttavuutta ja käyttäytyy tosi hienosti niiden seurassa! Että niiden suhteen ei tule varmaan mitään ongelmaa. Päivisin se on ollut myös tosi nätisti, vaikka onkin joutunut olemaan aika monta tuntia yksin. Mitään se ei ole rikkonut ja kuulemma ei ole haukkunutkaan täällä yksin ollessaan. Ainoa on että melkeen joka päivä se on pissanut sisälle, mutta kait se senkin oppii vielä. Sehän on vielä aika nuorikin.

Vielä ei olla onnistuttu törmäämään yhteenkään koiraan lenkkeillessä täällä maalla, että en tiedä miten se niihin suhtautuu. Tarhallahan se haukkui aika paljon muille koirille, mutta se oli varmaan tosi stressaantunut siellä. Autot myös näyttää kiinnostavan. Se vähän yrittää alkaa räyhäämään, kun auto menee ohi, mutta olen yrittänyt alkaa opettaa sitä viemällä sen huomion niistä pois. Täytyy varmaan alkaa aina välillä lenkkeilemään keskustassa, jotta se tottuu autoihin ja muihin koiriin. Siellä Tallinnassa, kun käveltiin sen kanssa niin se käyttäyty ainakin tosi hyvin. Ja laivamatkalla se oli uskomattoman nätisti.

Dana on ihan uskomattoman energinen pakkaus! Se jaksaa touhuta täällä sisälläkin itteksinäänkin vaikka kuinka kauan. Ostettiin sille jotain leluja ja puruluita ja ne tuntuvat olevan tosi huippuja!. Aika jännää, että tytsy tuntuu olevan aika nirso ruuan suhteen=). Se katsoo mua sen näkösenä että “tätäkö mun pitäs syödä”?=))Hassua kun luulisi reilun kuukauden tarhalla olon jälkeen kaiken kelpaavan=) Noh, ehkä me löydetään jotain maistuvaa ajan kanssa. T:Merita & Dana

***

Narttupentu, noin 6kk

17.8.2006 Villi tyttö, ikä 6 kk, tuotu Loomade Hoiupaikiin 21.7.06. Kiemurteli pitkin kopin lattia, kun sai ihmisen sinne seurakseen. Hyväntahtoinen, vilkas “riemurulla” niinkuin Kaire sanoo. Kaipaa liikuntaa, sopisi agilitykoiraksi siron kokonsa vuoksi. Loomade Hoiupaikin reg.nro. 2474.