Wilma 2, Venlan pentu

Lisätty sivulle: 2006-12-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

16.2.2006 Vilma nukutettiin ikiuneen

***

Venlan pentu Vilma pääsi Suomeen kesäkuussa -04.

Hei!
Wilma on kotiutunut erittäin hyvin. Hänen kotiutumistaan nopeutti perheessä jo aiemmin oleva, heinäkuussa kaksi vuotta täyttänyt Nekku. Sellainen pieni vastoinkäyminen oli, että Wilma sairasti virtsatientulehduksen. Tulehdus saatiin onneksi heti ajoissa talttumaan ja paranemaan antibiooteilla.

Wilma on luonteeltaan rauhallinen, utelias, tottelevainen ja seurallinen. Wilma nauttii sylittelystä ja rapsutuksista, mutta myös juoksemisesta ja leikkimisestä koirakavereittensa kanssa. Hän on aivan ihanteellinen koira meille ja valloitti sydämemme heti! Hän nauttii jokaisen perheenjäsenemme seurasta – niin lasten, aikuisten kuin “siskonsa” Nekun – ja me kaikki nautimme hänen seurastaan.

Mistähän Wilma ei tykkäisi. Hmmm. Vedestä! Sitä Wilma inhoaa niin sadepisaroina kuin uimavetenäkin. Harmissaan hän katsoo Nekun uimista, mutta onneksi Suomen suvi on lyhyt ja uimakausi olematon. ;)
Eläinlääkäri on kehunut Wilman kasvua ja sopusuhtaisuutta sekä rauhallista luonnetta. Myös eläinlääkärin mukaan Wilmasta kasvaa iso, sakemannia korkeampi, ja Kaukaasianpaimenkoiraperimä on varsin todennäköinen.

Kiitos kaunis Maritalle ja kaikille RekkuRescuelaisille, jotka teitte
meidän hauvahaaveestamme totta!
Terveisin Wilman perhe

(Vilman omistaja ei antanut lupaa kuvien julkaisuun.)