Wifi

Lisätty sivulle: 2012-08-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Wifi
11.10.2012 Wifi menehtyi äkillisesti muutama päivä steriloinnin jälkeen. Avauksesssa ei kuitenkaan löytynyt syytä, että sterilointi olisi epäonnistunut ja menehtymisen syytä ei saatu selville. Wifi kirmaa nyt vehreimmillä laitumilla.

***

Narttukoira, noin 2-3 v., elokuussa 2012

28.8.2012 Wifi on vanhan pariskunnan nuorehko aikuinen, ystävällinen narttukoira. Pariskunnan mies kuoli ja Wifin vanha emäntä joutuu muuttamaan pois asuintalostaan poikansa luokse Tallinnaan. Poika ei kuitenkaan halua ottaa myös Wifiä ja näin ollen Wifi etsiikin nyt uutta kotia. Wifi on elänyt rakastettuna perheenjäsenenä omakotitalossa ainoana koirana. Näin ollen sisäsiisteysasiat ovat kunnossa. Wifi on tullut toimeen perheen lapsenlapsien kanssa, toisiin koiriin suhtautumisesta ei tällä hetkellä ole tietoa, mutta tytön uskotaan sopeutuvan melko hyvin, koska se on aina ollut kovin ystävällinen. Vieraille ihmisille Wifi on saattanut ensin haukahtaa, mutta ei ole kuitenkaan mikään räksyttäjä. Wifi painaa n. 20 kg.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä kastroituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.