Vito

Lisätty sivulle: 2010-12-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Vito
2.3.2011 Vito siirtyi enkeliksi hoitotädin sylissä.

***

“Taivaalle syttyi uusi tähti, Vito luotamme kun enkeliksi lähti.
Monta muistoa hyvää yhdessä saatiin, vaan joskus elämä liikaa pieneltä vaatii.
Jos maailmassa liian moni asia sekoittaa pään, on parempi päästää sut kohti uutta elämää.
Joskus suurinta rakkautta on päästää irti, vaan unohda sua en koskaan silti.”

Kiitos ja anteeksi Vito-kulta :(

-Hämy-

***

Leikattu uroskoira, noin 1 v., kotihoidossa Nokialla

28.12.2010 Vito on reilun vuoden ikäinen uros, joka odottelee omaa kotiaan hoitopaikassa Nokialla. Nuoresta iästään huolimatta on Vito kerennyt kokemaan elämässään kaikenlaista. Se on alunperin otettu huostaan omistajilta ja joutunut sen jälkeen vaihtamaan ainakin kerran kotia, ennekuin päätyi yhdistyksen hoiviin. Nyt on Vitolle etsinnässä ehdottomasti sen viimeinen koti. Jos etsit helppoa sohvaperunaa, voit lukemisen lopettaa tähän :)

Viton kanssa on uudessa kodissa varmasti edessä töiden tekoa, sillä pojan taustat vaikuttavat tiettyihin perusjuttuihin yhä, vaikka hoitokodissa on paljon edistyttykin. Tullessaan hoitoon napsi poika käsiä huomiota halutessaan tai innostuessaan. Tämä tapa on saatu jo lyhyessä ajassa karsittua lähes kokonaan, mutta uuden kodin on hyvä varautua tavan palaamiseen alkustressin aikaan. Vito ei myöskään ole vielä täysin sisäsiisti. Kakat se tekee aina ulos, eikä niiden suhteen ole vahinkoja sattunut, mutta pissat lirahtavat välillä sisälle. Varsinkin silloin, kun poika touhuaa ja leikkii paljon. Ulos Vito kuitenkin tarpeensa mielellään tekee :) Haastavinta Viton kanssa elossa kuitenkin on ulkoilu. Poika kulkee hihnassa reippaasti, välillä vetäen. Kierrosten noustessa saattaa Vito repiä hihnaa ja napsia käsiä.

Kaikista “vioista” huolimatta pojassa on myös paljon hyviä puolia. Poika osaa istua ja antaa tassua. Maahan menoa harjoitellaan, ja se sujuu pienellä avustuksella. Poika rakastaa rapsutuksia ja se leikkii mielellään leluilla (tosin lelut eivät yleensä ole kovin pitkäikäisiä :D ) Ruoka maistuu hyvin ja namitkin tekevät kauppansa. Ruokaansa ei Vito puolusta. Viton isä on puhdas rottweiler ja emä sekarotuinen. Viton säkä on 55-60cm ja poika on ainakin vielä melko hoikkarakenteinen. Vito on kastroitu.

Pojalle on nyt hakusessa kokenut koti. Tekemistä ja koulutusta poika vaatii ja kaipaa, mutta uskoisin että työllä ja vaivalla Vitosta kasvaa vielä mitä mainioin ukkeli :) Pienten lasten perheeseen Vitoa ei sen napsimisen takia luovuteta.

Kulukorvaus leikatusta koirasta on 200€. Kulukorvauksella koira on kastroitu, madotettu ja rokotettu.