Vilpertti

Lisätty sivulle: 2009-07-31

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Vilpertti
10.3.2017 Vilpertistä tuli kissaenkeli sairauden takia.

Vili (Vilpertti) on siirtynyt kissaenkeliksi 10.3. Vili oli valloittava persoona ja rakasti yli kaiken läheisyyttä ja hellyyttä. Vili oli myös kova poika juttelemaan. Hän sairastui imusolmukesyöpään 12/2015. Vili sai kuitenkin pitkän jatkoajan, mutta voimat loppuivat viimein nyt. Syvästi Viliä jäi kaipaamaan omistajansa sekä Kerttu-sisko.

***

12/2009 Vilpertti sai oman kodin Helsingistä Daisyn & Kertun kaverina

****

UROS, noin 3,5-4kk (elo/syyskuun vaihteessa 2009)/Helsingissä

7.9.2009 Mistä oma perhe Vilpertille, se on varsin suloinen pikkukolli ja kaipaa kovasti jo omaa kotia. Vilpertti lohduttaa itseään nuolemalla välillä omaa tassuaan josta tulee mieleen emon nisä.

31.7.2009 Vilpertti on nimensä mukainen aktiivinen pikkukolli. Vilpertti on ilmeisesti ollut ihan kotikissan pentu joka oli hylätty torille. Kotihoitajan mukaan Vilpertti on erittäin aktiivinen ja iloinen pikkukolli. Suloinen ja rakastava, halua aina olla sylissä, kerää huomiota ja hellyttä ja tykkää kissaseurasta. Ei sovi pienten lasten perheeseen, sillä ei leikkiessä osaa oikein varoa kynsiään.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.