Vilkku

Lisätty sivulle: 2012-05-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Vilkku
27.8.2012 Vilkusta tuli tänään enkelikissa vakavien käytöshäiriöiden sekä todetun stressiperäisen virtsatietulehduksen takia.

“Lyhyen hetken ehdit elämäämme rikastuttaa ja rakastuttaa. Elämä sujui kivasti pieniä hetkiä lukuunottamatta jotka lopulta kasvoivat suureksi murheeksi eikä ollut mieltä jatkaa. Kaikesta huonosta huolimatta muistot Vilkusta on perheellä hyvät ja haluamme jatkaa työtä löytökissojen kanssa jatkossakin. Toivottavasti Vilkku kertoo terveiset omillekkin enkeleillemme siellä sateenkaarisillalla. Vilkulla onnyt hyvä olla!” Kotihoitaja, Mira

***

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Hämeenlinnassa

20.7.2012 Vilkku on asustellut kotihoitopaikan isäntäpariskunnan makuuhuoneessa
ja sieltä hallitsee uutta valtakuntaansa. Perheen kissojen kanssa on yritetty tehdä tuttavuutta, huonolla menestyksellä. Vilkku jaksaa tutkia uudet paikat, sen jälkeen toiset kissat on vain häiriöksi eikä herra halua heitä reviirillään katsella. Näin ollen Vilkulle parasta olisi saada se oma koti ainoana kissana jossa hän itse on se yksinvaltias.

Ihmisten kanssa Vilkku tulee erittäin hyvin toimeen, ja on oikein herttainen ja kovasti kehräävä tapaus. Vilkku puskee ja kehrää tosi kovaa, eikä sillä ole minkäänlaisia ennakkoluuloja uusia eikä edes pieniä ihmisiä kohtaan. Herra tulee toimeen kaikkien kanssa.

Vilkku on alkanut kovasti myös leikkiä, leikit ovat välillä melko rajuja ja niitä tulee ihmisen rajoittaa. Sitä opetellaan täällä kotihoidossa joka päivä, ja olemme huomanneet että Vilkku on myös hyvin tottelevainen ja ymmärtäväinen kissa. Herra ei pidä komentamisesta, sen näkee naamasta mutta tottelee silti kiltisti.

Hoitotoimenpiteet on sujuneet vallan mainiosti, matolääkkeet menee ja kynsien leikkaus sujuu. Silmiäkin alussa putsailtiin ja kauniit silmät ovatkin! <3 Ruokapoliitiikasta myös hieman, Vilkku rrrrakastaa raksuja, jonka vuoksi niitä on jouduttu myös rajoittamaan. Kuppi tyhjenee helposti, huolimatta siitä kuinka iso kuppi on kyseessä. Märkäruoat ja lihat kuuluvat myös Vilkun päivittäiseen ruokavalioon eikä niitä ole alun vääränmallisen ruokakupin jälkeen jäänyt pilaantumaan. Eli ruoka maistuu, ja sen mukaan tarpeet tehdään erittäin eeippaasti hiekkalaatikkoon, Vilkulle suosittelen omaan kotiinkin laidallista hiekkistä. ;) On sen verran reipasta touhua, että hiekkaa löytyy lattialtakin.

Kaiken kaikkiaan Vilkku on aivan ihana kissa, toivomme koko kotihoitoperheen voimalla, että se pääsee pian omaan rakastavaan kotiin jossa se saa nauttia ihan yksikseen kaikesta huomiosta.

9.7.2012 Vilkku on sopeutunut hienosti uuteen hoitopaikkaansa. Lisätty komeasta kollista kuva.

3.7.2012 Vilkku siirtyi uuteen hoitopaikkaan, josta käsin oman kodin etsintä jatkuu edelleen. Uusia kuvia ja kuulumisia tulossa lähiaikoina.

25.6.2012 Vilkku ei tule toimeen hoitopaikan oman kissan kanssa, joten tälle hurmaavalle ja sosiaaliselle herralle pitäisi pika pikaa löytää se ikioma koti tai uusi hoitopaikka.

18.6.2012 Kuulumisia kotihoidosta: Vilkku on hirmu ihmisrakas kissa, viihtyy sylissä, puskee ja on tosi kova kehräämään. Vilkku on myös todella sosiaalinen, utelias ja rohkea kisu, ei vierasta yhtään vieraita ihmisiä eikä lapsia. Vilkku ei oikein tule toimeen oman kissani kanssa,ja joutuukin viettämään paljon aikaa itsekseen hoitohuoneessa. Olisikin aivan mahtavaa, jos Vilkku pääsisi pian omaan kotiinsa kenties ainoaksi kissaksi.

4.6.2012 Kuulumisia kotihoidosta: Heippa! Vilkku-kolli tuli minulle kotihoitoon tuossa noin viikko sitten. Kaikki on mennyt tosi hyvin, Vilkku on sopeutunut hirmu hyvin ja nautiskelee elämästään. Lisätty myös pari kuvaa komeasta kollista, joka kovasti kaipailee ikiomaa kotia.

29.5.2012 Vilkku siirtyi kotihoitoon Hämeenlinnaan.

3.5.2012 Vilkku on suomalainen aikuinen löytökissa, jonka omistaja ei sitä ole kaipaillut. Vilkku on komea, ihmisrakas musta kolli, joka odottelee Kiikoisissa omaa kotiaan.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.