Viktor, Venlan pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Viktor, Venlan pentu
1/2014 Viktorista tuli enkelikoira.

***

30.6.2004 Viktor sai kodin Ylöjärveltä

***

Kuulumisia kodista:

6/2005 Terveisiä Ylöjärveltä! Viktor meidän pieni Termiitti on kasvanut noin saksanpaimenkoiran korkuiseksi kaveriksi, joka “maistelee” kaikkea minkä kuononsa alle saa. Kaveri muunmuassa osaa avata yökylässä olevien ihmisten laukkujen vetoketjut. Ja taas haetaan tavaroita ympäri kämppää. Joka paikassa on ainakin yhdet hampaan jäljet jolloin sitä ole tuhottu kokonaan. Mutta ei sille voi kukaan olla pitkään vihainen. Koita torua niin pää ja kaikki naaman ylimääräinen nahka roikkuu, silmät katsoo niin surullisesti. Mutta itse asiassa koko koira näyttää nauravan. Viki on synnynnäinen veijari.

Hippu ja Roope on kauhean mustasukkaisia ja äreitä olevinaan kun jompikumpi meistä on paikalla, mutta kun hiipii hiljaa ne saa useasti yllätettyä nukkumasti vierivieressä eli SE SIITÄ. Vanhukset opettivat Vikille tänä kevään kuinka äkkisyvään lampeen hypätään uimaan. Vauhtia rannalta hirmuisesti ja iso molskis. Että on kivaa. Viki viihtyis uimassa vaikka koko päivän.

Hieman ihmisarka meidän pikku poika on. Meitä on noin 10 sisäpiiriläistä jotka saavat riemuisan vastaanoton ja pusuja aina kun kieli vain ylttää. Muut kierretään kauakaa ei edes anneta rapsuttaa tai koskea. Ollaan saatu sisäpiiriin parin kuukauden välein uusia ihmisiä kärsivällisyydellä ja makkaralla. Siitä se on kiva kun kerran on hyväksytty niin se muistetaan aina. Terveiset kaikille