Vikke

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Vikke
11/2004 Vikke sai kodin Turusta

***

Uroskoira, noin 10 v.

Vikke on Kangasalan lepokodin koira. Se etsii nyt kiireesti uuttaa kotia tai ainakin kotihoitopaikkaa. Vikke on uros, se on ollut “talon vahtina”, eli haukuskellut tarhassa tai juoksunarussa vieraita. Lepokoti toimii ikäänkuin museona ja siellä on varsinkin kesäisin paljon kävijöitä, mutta talvella hiljaista. Vikestä luovutaan nyt, koska talvella koiralle ei ole ketään, joka siitä huolehtisi.

Vikke on n. 10-vuotias, pystykorvasekoitus, isohko/keskikokoinen. Vikke rakastaa tuttuja ihmisiä, aikuisia, mutta lapsia se pelkää,sillä se on jo aikanaan pelastettu jostain paikasta lepokodilleVikkeä oli pidetty ekassa paikassa n. metrin liekassa ja lapset olivat härnänneet sitä ja heitelleet kivillä.

Vikellä on myös epilepsia, johon se on saanut homeopaattista hoitoa ja kohtauksia tulee vain pari kertaa vuodessa. Vaikka se on jo vanhempi herra, niin se todella tykkää ihmisistä ja kun tuttu tulee rapsuttelemaan, niin se hyörii ja pyörii kuin pieni pentu :) eli virtaa siltä löytyy vielä vaikka kuinka. Vikkeä ei anneta ensimmäiseksi koiraksi, eikä kotiin jossa on lapsia. Ei ainakaan toisen uroksen kaveriksi, siitä miten Vikke tulee toimeen kissojen kanssa, ei ole tietoa.