Viena

Lisätty sivulle: 2014-08-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Viena
29.8.2014 Vienasta tuli kissaenkeli.

Vienan terveysongelmat paljastuivat paljon odotettuja isommiksi joten eläinlääkärin suosituksesta jouduimme tekemään vaikean päätöksen ja Viena pääsi sateenkaarisillalle.

***

Leikattu naaras, aikuinen. Kotihoidossa Vantaalla.

11.8.2014 Viena on pikkuhiljaa alkanut rohkaistua ja tutkailla tämänhetkistä ympäristöään. Parveke on Vienan lempipaikka, siellä on mukava kölliä auringossa ja katsella viereisen rakennustyömaan touhuja. Viena on hyvin siisti kissa, syömisen jälkeen täytyy aina suorittaa perusteellinen kokovartalopesu, jonka jälkeen voikin syödä vähän lisää ja sitten pitää taas peseytyä, josta tuleekin uudelleen nälkä. Leikkimisestä Viena ei vielä pahemmin perusta, mutta katselee kohteliaasti, kun hoitotäti viilettää ympäriinsä kissanlelu perässään. Raksuja Viena kyllä ottaa kiinni, kun niitä heittelee.

7.8.2014 Ujo kissaneiti Viena on satakuntalainen löytökissa, jota kukaan ei ollut kaivannut takaisin kotiin. Viena arastelee vielä vieraassa paikassa eikä oikein uskalla itse lähestyä ihmistä tai leikkiä, mutta antaa jo vähän silitellä. Kiltiltä vaikuttava tyttö käyttää siististi hiekkalaatikkoa ja ruoka maistuu, ja hoitopaikassa jatketaankin nyt rauhallista tutustelua.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.