Vatanen

Lisätty sivulle: 2007-06-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Vatanen
18.1.2011 Vatasesta tuli enkelikoira

***

16.2.2011 Herran viimeiset kuulumiset ovat luettavissa osoitteessa:
http://herra-vatanen.blogspot.com/

***

9/2009 Vatanen sai kodin syyskuussa

***

Kuulumisia kodista:

21.11.2009 Heippa! Nyt on taas Vatasen kuulumiset päivitelty osoitteeseen:
http://www.herra-vatanen.blogspot.com
-Suvi

5.6.2009 Vataselle on päivitetty uusia kuulumisia herran omaan blogiin:
http://www.herra-vatanen.blogspot.com/

6.12.2008 Vatasen uusimmat kuulumiset voi lukea täältä:
http://www.herra-vatanen.blogspot.com/

4.10.2007 Vatasen kotikuulumisia voi lukea osoitteesta: http://ameba.lpt.fi/~karthenr/vatanen

***

Uroskoira, noin 9 v.

13.7.2007 Kävimme herra Vatasen kanssa pitkällä lenkillä. Vatasella oli edelleen kova meno päällä, mutta kun pääsimme pois tarhan alueelta meno jo hieman rauhoittui ja poika otti myös hienosti kontaktia. Vatanen ei isosta koostaan huolimatta ole yhtään pelottava ja tälle herralle myös rapsutukset kelpaavat:). Ihana koira jolle toivoisi vielä löytyvän kodin vanhuudenpäiviksi.

4.6.2007 Vatanen oli edelleenkin nimensä veroinen, häkistä oltiin tulossa lujaa vauhtia, herra toohotti sen näköisenä että laita nyt jo se hihna kiinni. Pienen talutuslenkin jälkeen päätinkin päästää sen aitaukseen juoksemaan energiaansa pois. Vatanen oli todella perso nameille, ja herran kuono eksyi “vahingossa” parikin kertaa hyvien tuoksujen perässä taskuuni. Vatanen antoi käsitellä itseään hienosti, harjasin pojan kokonaan läpi, ja ainoa mikä kenkutti oli paikallaan pysyminen. Pojasta lähtikin kuollutta karvaa pussillinen tai pari.

Ohimeneville koirille Vatanen halusi hieman haukkua, mutta namista vinkkaamalla herra jo istua napotti nenän edessä. Häkkiin palattiinkin jo rauhallisemmin, kiitokseksi sain pieniä varovaisia pusuja ja syvän huokauksen kun herra asettui varjoon nukkumaan. Vinkeä mies tuo Vatanen.

1.6.2007 Vatanen, reg nro 5462, on noin 9-vuotias uros Tallinnan Loomade Hoiupaikissa, jonne se on tullut 17.4. Herra Vatanen on iäkkäämpi koiraherra, joskaan Vatanen ei anna iän menossa haitata. Energiaa nimittäin riittää vaikka muille jakaa :) Vatanen on viettänyt aikaa vanhemman miehen seurassa, joka hänet oli löytänyt. Mies ei kuitenkaan jaksanut pidemmän päälle koirasta huolehtia, joten toi koiran tarhalle.

Vatanen on suurehko ja tarvitseekin omistajan, jolla on vahvat mutta lempeät otteet pitää koira hallinnassa. Vatasella kun on meno päällä niin sillon hihnassa vedetään mutta poika osaa myös kävellä nätistikin, kunhan on saanut ensin purettua energiaa. Vatanen ei kauheasti perusta muista koirista, joten pojalle etsitään kotia ainoana koirana.

Uusi omistaja hakee koiran Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Kulukorvaus koirasta on 100 euroa.