Valeri

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Valeri
29.1.2010 “Rakas pieni Valeri-poikamme pääsi kissaenkeliksi sairastuttuaan vakavasti.

Valeri-kulta, rakastimme sinua yli kaiken ja jätit pehmeän tassunjälkesi ikuisesti sydämiimme. Meillä on kova ikävä sinua. Kiitos siitä ajasta, jonka saimme viettää kanssasi. Olit ihana kissa. Mamma ja kissasiskosi Nadia ja Siiri sekä koiraveljesi Touko”

***

31.5.2006 Valeri muutti omaan kotiin Helsinkiin

6/2006 Valeri sai kodin kahden kissan ja yhden koiran kaverina Helsingistä. Ensimmäisten kuulumisten mukaan kaikki sujunut todella hienosti, nukutaan mamin kainalossa, ruoka maittaa, elämä maittaa, kaikkia uusia ihania nuuskittavia paikkoja ja sitten mamin syli, jossa saa kölliä niin paljon kuin itse haluaa :)

***

Leikattu uros, noin 10-11kk. (toukokuussa 2006)

15.5.2006 Saapui Espooseen kotihoitoon Miiralle ja Tommille. Samana iltana alkoi jo puskea meitä ihmisiä jalkoihin ja kerjätä seuraa. Hypähtelee hassusti silityksiä kerjäten, kihnuttaa maassa ja kehrää kehräämistään, on aivan onnesta soikeana kun silitellään. Hyppii heti syliinkin kun mahdollista eli todellinen sylikissa. On yrittänyt jopa itse kiivetäkin syliin. On samassa ollut samassa hoitohuoneessa Sislin, Electran, Sametin ja Kanervan kanssa ja tulee kaikkien kanssa todella hyvin juttuun. Varsinkin Sisli ja Valeri ovat aivan loistava kaksikko ja puskevat toisiaan jatkuvasti. Upea kolli, jonka pitää saada hyvä rakastava koti.

Valeri on Tallinnan kadulta löytynyt punavalkotiikeri poika. Kiltti poika, joka tulee todella sosiaalisena kehrääjäkissana loistavasti juttuun niin ihmisten, kissojen kuin koirienkin kanssa. Oli yli kuusi kuukautta kotihoidossa Tallinnassa, kukaan ei kysellyt eikä halunnut omakseen, vaikka kaveri on komea ja sosiaalinen kuin mikä.