Uljas

Lisätty sivulle: 2007-09-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Uljas
10/2007 Uljas jouduttiin lopettamaan erittäin pahan jalassa olevan tulehduksen takia

***

1.10.2007 Uljas sai kodin Seinäjoelta

***

Uroskoira, noin 8 v.

28.9.2007 Uljaalla on jo todella kiire löytää oma koti!

9.9.2007 Uljas, reg nro 6910, on arviolta kahdeksanvuotias uros Tallinnan Loomade Hoiupaikissa. Uljas löydettiin kadulta ja toimitettiin tarhalle 16.8.

26.9.2007 Reipas Uljas kaipailee edelleen kodin lämpöön. Uljas on muuttunut ihan toiseksi koiraksi tarhalla, kuoren alta on paljastunut mitä suloisin ja luottavaisin pirteä papparainen. Eräs tarhan työntekijä vie Uljasta lenkille ilman hihnaa. Uljas nauttii kovasti saadessaan touhuilla vapaana ja tulee hienosti pyynnöstä luokse. Uljas tuntuu olevan ikäisekseen hyvässä kunnossa.

Uljas on vanhempi, noin 8-vuotias herttainen papparainen. Uljas oli erittäin arka tullessaan tarhalle eikä uskaltanut tulla ihmisen lähelle. Tarhalla on käynyt eräs vapaaehtoistyöntekijä lenkittämässä koiria joka päivä ja pikku hiljaa hän onnistui saamaan myös Uljaksen kanssaan lenkille. Sen jälkeen Uljas on piristynyt uskomattomasti, ja pojan katseeseen on syttynyt toivo paremmasta tulevaisuudesta. Nykyään Uljas lähtee mielellään lenkille muidenkin ihmisten kanssa ja uskaltaa nauttia rapsutuksista. Uljas kaipaa eläkepäivikseen turvaa ja kotia, missä voisi kokea elämän hyvät puolet. Uljas on keskikokoinen, säkäkorkeudeltaan n.55 cm.

Tuleva omistaja hakee koiran Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Kulukorvaus koirasta on 50 euroa.