UKK (nyk. Kalevi)

Lisätty sivulle: 2013-10-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

UKK (nyk. Kalevi)
3/2015 Kalevista tuli kissaenkeli.

***

2.12.2013 UKK muutti omaan kotiin Turkuun Ennin kaveriksi

***

Leikattu urospentu, noin 3,5kk (lokakuussa 2013), kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

9.11.2013 UKK siirtyi toiseen hoitopaikkaan. Kuvia ja kuulumisia tulossa.

6.11.2013 Omassa hoitopaikassaan UKK on rento ja rauhallinen kissanpentu joka tykkää silityksistä ja hyvästä ruuasta. UKK tykkää mielummin vähän hiljaisimmista leikeistä ja kolisevat lelut hirvittääkin hieman. UKK menee vielä vieraita piiloon, mutta välillä on jopa uskaltautunut kyläilijän syliin. UKK:lla on selässä komea tabby-kuvio joka pennun kasvaessa vain komistuu.

UKK tarvitsee rauhallisen kodin jossa riittää rakkautta ja mielellään olisi myös reipas kissakaveri joka näyttäisi UKK:lle esimerkkiä. UKKsta tulee varmasti hieno kissa kunhan se tottuu uuteen kotiin. UKK ei sovelly lapsiperheisiin.

21.10.2013 UKK kaipaa omaa kotia kipeästi, sillä hoitopaikan putkiremontista johtuva koko päivän kestävä poraus stressaa pientä kissaa liikaa.

20.10.2013 UKK on kotiutunut uuteen hoitopaikkaan hyvin ja alun arkailun jälkeen on alkanut rentoutumaan ihmisten seurassa. UKK syö hyvin ja käy hiekkalaatikolla tarpeillaan. Sylissä kehrää ja nauttii rapsutteluista. Korviakin antaa putsata rauhallisesti.

14.10.2013 UKK on Satakunnasta loukutettu pentu, joka alkuun oli kovin kauhuissaan joutuessaan sisätiloihin. Eutanasiaakin jo mietittiin, mutta pikkukolli päättikin reipastua ja on nyt jo ihan mukava pikkukissa, joka kaipaa ikiomaa kotia, jossa voisi olla reipas kissakaveri seurana.

Lisätietoa ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.