Tyyne

Lisätty sivulle: 2016-05-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tyyne
13.05.2016 Tyynestä tuli koiraenkeli

***

Narttupentu, noin 4kk, kotihoidossa Suomessa

09.05.2016 Tyyne matkusti kahden veljensä ja kolmen sisaruksensa kanssa Tallinnasta kotihoitoon Suomeen. Tyyne on iältään n. 4kk ja viettänyt koko elämänsä tarhalla, joten nyt on neidin aika opetella kotikoiran elämää. Pentujen emä on Linda joten rotuperimässä on ainakin saksanpaimenkoiraa ja pennuista kasvaa keskikoisia- suuria. Pentujen isästä ei ole tietoa. Tyyne etsii sitoutunutta ja kärsivällistä kotia, josta löytyy intoa koiran kouluttamiseen.

Kuulumisia kotihoidosta:

Tyyne on Tanen kanssa samassa kotihoitopaikassa. Tyyne on rauhallinen tyttö, ei turhia hötkyile. Tyyne on oppinut nopeasti hihnan kanssa kävelyä ja innokkaasti lähtee seuraamaan joten luulisin, että helposti koulutettavissa. Tottunut kissaan ja uusia ihmisiä menee veljeään Tanea innokkaammin haistelemaan. Erittäin hellyydenkipeä tyttö.

KULUKORVAUS leikkaamattomasta koirasta on 200 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.