Tuksi

Lisätty sivulle: 2014-09-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tuksi
20.11.2014 Tuksi lähti enkelikoiraksi sateenkaarisillalle sijaiskodissa ilmenneen arvaamattoman käytöksen vuoksi.

***

Leikattu uros, noin 10 v. kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

17.10.2014 Tuksi on reipas vanhus, se tykkää lenkkeilystä ja rapsutuksista. Ulkona se intoilee aluksi, mutta rauhoittuu ja kävelee nätisti. Tuksi innostuu joskus ruokailusta niin, että alkaa haukkumaan, harjoittelemme nyt siitä tavasta pois. Harjaus ja pesu onnistuivat oikein hyvin. Tuksi on sisäsiisti. Tykkää lötkötellä sohvalla hoitotädin vieressä.

12.10.2014 Tuksi saapui Suomeen kotihoitoon.

2.9.2014. Tuksi on Haapsalun tarhalta Tallinnan tarhalle toimitettu gorgityyppinen poika. Rakenteeltaan Tuksi on matala ja vankkarakenteinen. Ei suositella kissakotiin. Luonteeltaan poika on ystävällinen, reipas ja rohkea, mutta saattaa olla tarkka ruoastaan. Tuksi etsii tositarkoituksella eläkekotia.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus yli 10 vuotiaasta koirasta on 100 euroa.