Triinu

Lisätty sivulle: 2012-12-31

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Triinu
20.10.2016 Triinusta tuli kissaenkeli.

***

4.5.2013 Pitkä odotus palkittiin viimein ja Triinu muutti Papan kanssa Helsinkiin!

Kuulumisia kodista:

5.5.2013 Papan ja Triinun elämää voi seurata Instragamissa: http://instagram.com/triinuandpapa#

***

Leikattu naaras, noin 6-8 v. (joulukuussa 2012)

4.4.2013 Triinu teki kaikkensa, jotta hänestä olisi saatu edustavia kuvia, joissa hänen hieno luonteensa pääsisi esille. Valitettavasti tällä kertaa reissussa oli huono valokuvaaja ja edustuskuvat jäivät vähemmälle. Triinu kävi sylissä nauttimassa rapsutuksista ja kävi myös haistelemassa tarhamatkaajan huulet, kun niissä taisi olla vielä jämät kahvikermoista. Sosiaalinen neitokainen ihmiselle, joka on valmis tarjoamaan kodin tavallisen näköiselle kissaneidille, joka on odotellut sitä omaa kotiaan jo useamman vuoden!

24.3.2013 Lisätty video Triinusta ja Papasta!

18.2.2013 Triinu ja Papa luovutetaan uuteen yhteiseen kotiin erityiskulukorvauksella. Rekku Rescue haluaa tukea erityiskulukorvauksella pisimpään tarhalla olleiden ja vanhojen kissojen kodinlöytymistä. Erityiskulukorvaus Triinusta on 60e.

31.12.2012 Triinu on viettänyt jo yli kaksi vuotta tarhalla! Triinu on suloinen kissa, joka tykkää rapsutuksista sekä ihmisten ja erityisesti hyvän ystävänsä, Papan seurasta! Triinu ei välttämättä tule muiden kissojen (paitsi Papan) kanssa toimeen, sillä edellisellä tarhareissulla se kiusasi huonekaveriaan Kittyä. Löytyisiköhän jostain koti tälle ihanalle parivaljakolle? Triinu ja Papa olisivat erittäin onnellisia, jos pääsisivät samaan kotiin!

16.12.2011 Triinu on topakka neito ja hyvin seurallinen. Triinu on myös hyvin rauhallinen ja ystävällinen kissa, joka sopii hyvin myös muiden kissojen kanssa. Triinu on jo aikuinen rouva, muttei mikään mummeli vielä. Liekö viiden vuoden hujakoilla. Kerrassaan ihana käytöksinen, suloinen kissa rouva.

ERITYISKULUKORVAUS Triinusta on 60 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle