Toto

Totosta tuli koiraenkeli 11.9.2021.

***

Lisätty sivulle: 2017-03-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Toto
09.04.2017 Toto sai kodin.

***

Kuulumisia kodista:

12.4.2017 Toton matka kotiin sujui ongelmitta. Poika ei päästänyt inahdustakaan koko matkan aikana. Pidimme matkalla pissipaussin,jonka aikana häntä heilui meille molemmille. Kotiin tultua Toto sai ruoan ja lenkin. Eka yö sujui hyvin, nukuttiin kaikki kolme hiiskahtamatta. Meidän kotilenkki olosuhteet ovat myös sellaiset, että Toto voi osittain hölskytellä vapaana. Asumme 300m päässä rannasta, jossa talven aikana jäällä on ollut luistelu-kävely-sekä hiihtolenkit. Toto tuli juuri sisään juoksuttamasta isäntäänsä puolen tunnin jäälenkiltä. Olemme olleet myös Enonkoskella mökillä, jossa Toto pääsee metsätiellä juoksemaan keppileikkien kera ja lumipallojen perässä. Hauskaa on ollut, ja lenkin jälkeen on uni maistunut. Toto on hurmannut meidät ja tyttären. Ainoastaan tyttären kissaneidit ovat hieman närkästyneitä kuningatar-asemansa lievästä horjumisesta näin aluksi. Toto ei tunnu välittävän neideistä tippaakaan. Toto ei näytä välittävän vastaantulevista oman lajinsa edustajista, ainakaan tähän asti. Vastaantulijat tuntuvat olevan hihnan molemmissa päissä enemmän tai vähemmän paniikissa. Toto on kunnioitusta herättävä. ovikello on ainut, joka saa Toton äänekkääksi. Sisääntulijat joutuvat tiukkaan syyniin, ennekuin pääsevät pidemmälle. Olemme onnellisia Totosta, vaikutta siltä ,että se on molemmin puolista. Iloista pääsiäistä.

***

Uroskoira, 7 v.

23.03.2017 Toton kanssa on käyty tutustumassa toko-ja hakutreeneihin joissa poika viihtyi erittäin hyvin. Toton yksinolo vaatii vielä harjoittelua sillä saattaa haukkua tai ulvoa yksin jäädessään.

12.03.2017 Toto on upea beauceron uros joka etsii uutta kotia omistajan elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Kävelee nätisti hihnassa välittämättä vastaantulevista koirista. Osaa peruskäskyjä ja kaipaakin aktiivista toimintaa ettei tylsisty. Toto tulee toimeen hyvin ainakin narttujen kanssa, uroksen kaveriksi Totoa ei sijoiteta. Kissoihin suhtautuminen ei ole tiedossa, joten ei kissakotiin eikä lapsiperheeseen. Totolle etsitään kotia joko rivi-tai omakotitalosta ja tulevalta omistajalta edellytetään kokemusta kyseisestä rodusta tai muista palveluskoiraroduista. Toto on kotihoidossa Espoossa.

KULUKORVAUS leikatusta uroskoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.