Torsti (nyk. Jeppe)

Lisätty sivulle: 2007-07-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Torsti (nyk. Jeppe)
23.10.2018 Jepestä tuli koiraenkeli.

Jeppe oli seuranamme pitkän tovin ja oli perheen turva aina. Jeppe oli loppuun asti iloinen ja leikkisä vaikkakin ikä toi vaivoja mukanaan. Saimme viettää monet upeat hetket Jepen kanssa ja suru on suuri ja piha autio kun iloinen hännän heilutus puuttuu. Laitan muutaman kuvan teillekin Jepestä. Kiitokset teille että sain viettää reilun vuosikymmenen maailman parhaan koiran kanssa.

***

30.9.2007 Torsti sai kodin Turusta.

***

Uroskoira, noin 4 v.

10.9.2007 Torstilla alkaa olla todella kiire löytää koti!!! Torsti tulee hyvin toimeen narttujen kanssa. Ilmeisesti tarhalle joutumisesta johtuva stressi sai alkuun aikaan sen, että Torsti rähisi muille koirille. Nykyään Torsti on sosiaalistunut, uroksille rähisee vielä mutta nartuista pitää kovasti. Torsti on erittäin kiltti ja ihana koira, tarhan työntekijätkin ihmettelevät, miksei noin hienolle koiralle ole löytynyt kotia. Torsti kävelee mukavasti hihnassakin ja ihmiset ovat parasta, mitä Torsti tietää.

10.8.2007 Torsti odottelee yhä omaa kotia. Torsti nostelee välillä toista takajalkaansa ja jalka on hieman vino, poika on saattanut joutua ennen tarhalle tulemistaan auton töytäisemäksi. Jalka on rötgenkuvattu ja oikealla ravinnolla pitäisi kuntoutua. Torsti kaipailisikin kotia, joka hoitaisi jalan kuntoon mahdollisimman pian, jotta tämä nuori poika saisi vielä terveen pitkän elämän.

6.7.2007 Torsti, reg nro 6090, on noin 4 vuoden ikäinen uros Tallinnan Loomade Hoiupaikissa. Torsti löydettiin kadulta ja toimitettiin tarhalle 14.6. Torsti on noin 60 cm korkuinen energinen, iloinen ja hauska pakkaus. Torsti rakastaa ihmisiä ja rapsutuksia. Torstia ei ole paljoa koulutettu. Meno hihnassa on aika vauhdikasta, Torsti spurttailee alkuun hihnan päässä, mutta rauhoittuu jonkun verran ajan kanssa. Aitauksessa Torsti innostui riepottamaan ja heittelemään leluja, joita toi ihmisellekin heitettäväksi. Torsti ei paljonkaan perusta toisista koirista, etenkään uroksista, joille pyrkiikiin kaikin tavoin näyttämään olevansa kulmakunnan kingi.

Uusi omistaja hakee koiran Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Kulukorvaus koirasta on 100 euroa.