Tonttu

Lisätty sivulle: 2013-04-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tonttu
4.6.2019. Tontusta tuli kissaenkeli.
***
4.5.2013 Tonttu muutti omaan kotiin Tampereelle toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu uros, aikuinen

17.4.2013 Tontun kaverit ovat jo löytäneet uudet kodit Virosta. Tarhalta kerrotaan, että Tonttu on erittäin ystävällinen niin ihmisiä, kuin muita kissoja kohtaan. Tonttu rakastaa olla rapsuteltavana ja erityisesti maharapsutukset tuntuvat olevan sen mieleen! Tonttu tykkää makoilla auringossa, mutta on myös aina valmis lähtemään leikkiin mukaan!

11.4.2013 Iäkäs omistaja joutui luopumaan kolmesta kissastaan ja toi ne tarhalle etsimään uusia koteja. Tonttu on yksi tästä kolmikosta. Tontulla on pehmeä, kiiltävän musta turkki ja se on erittäin ystävällinen. Tonttu rakastaa olla siliteltävänä ja rapsuteltavana, se jopa kerjää maharapsutuksia tarhalla! Tonttu olisi kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin!

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.