Tom Cruise (nyk. Sipsi)

Lisätty sivulle: 2013-06-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tom Cruise (nyk. Sipsi)
7.7.2016 Sipsistä tuli kissaenkeli.

Hei, raskaita uutisia täältä Sipsin ja Noksun kotoa. Urheasta ja reippaasta, maailman kilteimmästä Sipsi Kissasesta on tänään tullut enkelikissa, vatsaontelon lymfooman tai FIP:n uuvuttamana. Pieneläinsairaala ei saanut varmaa diagnoosia tehtyä mutta ennuste oli niin heikko että jouduin tekemään raskaan päätöksen.

Sipsistä kasvoi näiden kolmen yhteisen vuotemme aikana kiltti, silkkiturkkinen, viisas kotikissa. Toinen tulokkaamme Noita Nokinenä (tuli teidän kautta meille heinäkuussa 2015) oppi talon tavoille Sipsin opastuksella, ja heistä tuli erottamattomat kaverit.

***

16.7.2013 Tom Cruise muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.9.2013 Sipsi on kotiutunut hyvin ja tottunut myös uuteen nimeensä. Sipsi on sosiaalinen, nopeasti oppiva ja leikkisä (etenkin iltaisin), mutta nukkuu myös paljon – levittäytyen koko sohvan syvyydeltä käpälät pitkällään ja tyytyväinen hymy kasvoillaan. Uusimpia kiinnostuksen kohteita ovat vesihana ja keittiön allas sekä kukat. Kirjahyllyssä kirjojen takana on upeita piilopaikkoja ja sohvan alla mököttäminen huomionhakemisena toimii aina yhtä hyvin. Aina kun keittiössä rapisee niin Sipsi on välittömästi paikalla – jos vaikka sydäntäsärkevästi naukumalla saisi jotain kivoja herkkuja! Kiltti ja viisas tämä kissalapsokainen kyllä on, aivan mainio tyyppi! Kiitoksia vielä kerran RR:lle pelastamisesta! Mukana muutama uusi kuva, “in-action” -kuvia en ole saanut otettua kun aina itsekin niin mukana toiminnassa :D

***

Leikattu urospentu, noin 12 vkoa (17.6.2013), kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

27.6.2013 Tom Cruise on utelias ja ihmisrakas kissanpentu. Antaa ottaa heti syliin on sitten kyseessä tuttu tai tuntematon ihminen. Saadessaan osakseen huomiota osoittaa hurinalla tyytyväisyyden.

Olemme opetelleet kotikissan tapoja mm. ruokapäydällä olevat ruuat on ihmisille ja metsästyksen kohteita on lelut ei ihmisten varpaat. Meillä kävi kylässä lapsia ja heihin Tomppa suhtautui hyvin. Tompan veli Gary on muuttanut omaan kotiin, mutta missä olisi tälle suloiselle leikkisälle hurisijalle se ikioma koti?

14.6.2013 Gary Cooper ja veljensä Tom Cruise siirtyivät Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan Helsinkiin. Gary on nyt kastroitu, Tomilla operaatio on vielä edessä. Pojat odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

3.6.2013 Tom on yksi kollinelikon veljeksistä. Tom ja veljet ovat päätyneet eläinhoitolaan eläinsuojelullisista syistä, eli niiden syntymäkodissa olivat kissat lisääntyneet liikaa. Pojat olivat aluksi tosi ujoja, nyt jo kovasti leikkisiä ja rohkeita :). Kaikki pennut tullaan kastroimaan ennen luovutusta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.